Kezdőlap AKTUÁLIS Mit árul el a fogad a személyiségedről? Így azonosíts be a rossz...

Mit árul el a fogad a személyiségedről? Így azonosíts be a rossz embereket!

MEGOSZTÁS

A morfopszichológia a tudománynak egy olyan ága, amely az emberi test különböző részeinek karakterisztikáit vizsgálja. Az alakjától függően a fogak is sok mindent elárulhatnak a személyiségjegyeinkről.

Lássuk, hogy melyik formához milyen típus tartozik!

Négyzet alakú fogak

Az ilyen emberek eléggé objektíven tekintenek mindenre és alapvetően racionálisan gondolkodnak. A döntéseiket biztos tényekre és logikára alapozzák. Sokkal kevésbé befolyásolja őket a hitük és az érzéseik. Nyugodtak, csöndesek és képesek kontrollálni az érzéseiket. Nagyon korrektek és pártatlanok tudnak lenni.

Ovális alakú fogak

Nagyon szenvedélyesek és érdeklődést mutatnak a művészetek iránt. Egy művész lelke lakozik bennük és nagy figyelmet fordítanak rá, hogy hogyan beszélnek, járnak, öltözködnek, milyen kiegészítőket viselnek, hogyan áll a hajuk, milyen a sminkjük, stb. Szeretik a rendezettséget és a tisztaságot.

Emellett eléggé félénkek, nehezen ismerkednek és könnyen megbántódnak.

Téglalap alakú fogak

Ők az igazi hírességek. Nagyon népszerűek, sokat mosolyognak és magabiztosak. Megoldás orientáltak, racionális gondolkodásúak és nem szeretik keverni az érzelmeket a munkával. Mindent megterveznek a legapróbb részletekig, mindig tudják, hogy mi a dolguk, optimisták és kommunikatívak.

Háromszög alakú fogak

Ezek az emberek gondtalanok és bohémek. Nem foglalkoznak a szükségesnél nagyobb mértékben azzal, mit tesznek vagy mondanak mások és mit gondolnak róluk. Nagyon optimisták, nekik a pohár mindig tele van, és tudják, hogyan élvezzék ki az élet minden egyes pillanatát. Gyakran futnak bele abba, hogy megbánják a kimondott szavaikat, mert azon sem gondolkodnak előre túl sokat.

tudasfaja.com

loading...