Kezdőlap AKTUÁLIS Mindenki ledöbben, aki hallja: Nem hiszed el, hány éves Borbás Marcsi. Lehetetlen...

Mindenki ledöbben, aki hallja: Nem hiszed el, hány éves Borbás Marcsi. Lehetetlen eltalálni

Bár ránézésre senki meg nem mondaná, tényleg betöltötte Borbás Marcsi.

 

Ki gondolná, hogy Borbás Marcsi idén betöltötte az ötvenedik életévét? Ez a kor első hallásta amolyan vízválasztó, és a műsorvezető is kicsit megijedt tőle.

– Az ötvenes szám kegyetlen dolog, főleg a nőknél… Már a negyvennél is megrogytam egy picit lelkileg, de most ötven! Csak kapkodom a fejem… – nyilatkozta Marcsi még a születésnapja előtt. Az ország gasztroangyala akkor azt is elárulta: bár lélekben egyáltalán nem érzi magát ennyi idősnek, de amikor reggelente belenéz a tükörbe, ő azért látja magán a kort. Pedig ránézésre Marcsi nyugodtan letagadhatna jó néhány évet, de neki esze ágában sincs már ilyet tenni.

– Sosem tennék ilyet, szeretem a koromat. Arra törekszem inkább, hogy a lelkem jól érezze magát, és hiszek benne, hogy ezt a külsőnk is visszatükrözi. Egy őszinte mosoly mindenkit  széppé tud varázsolni! Egy nő attól válhat igazából nővé, ha harmóniában van önmagával. Persze emellett nagyon fontos a jól ápoltság és az is, hogy legyen valakinek saját stílusa. Ezzel együtt én is szeretek csinosan öltözködni, igyekszem jól kinézni. Erre azonban napi pár percnél többet nem szánok az életemből – mondja Marcsi, aki mára az ország talán legsikeresebb bemondónőjévé vált. Hol van már az az idő, amikor az egyik lap beválasztotta a legirritálóbb tévés személyiségek közé… A férjével együtt vezetik sikeres vállalkozásukat, amely többek között Marcsi műsorait is gyártja. Pedig amikor kiderült, hogy a férjével egy cégben fognak dolgozni, sokan nem jósoltak a kapcsolatuknak hosszú életet. De a közös munka inkább csak megerősítette házasságukat, és ma már mindketten nagyon büszkék azokra az eredményekre, amelyeket közösen értek el.

loading...