Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mindenki életére nagy hatással lesz az április 28-i bolygó állás! Nézd meg...

Mindenki életére nagy hatással lesz az április 28-i bolygó állás! Nézd meg a tiéd hogyan változtatja meg!

Április 28-án a Merkúr, a Mars, a Szaturnusz, a Plutó és a Jupiter is úgynevezett hátráló, vagy retrográd mozgásba kezd. Ez egy olyan asztrológiai különlegesség, amelyre 10 éve nem volt példa.

Mindenik bolygó másként hat az életünkre, de mikor retrográd fázisba kerül, akkor az a bizonyos szelete az életünknek komolyan zavarossá válhat. Ezért meg kell tanulnunk magunkba nézni, elemezni, hogy azt a bizonyos részt az életünkben képesek legyünk “meggyógyítani”.

Mikor egy bolygó hátráló mozgásba lendül, az energiák is felbolydulnak, így például változásokra számíthatunk az emberi kapcsolatainkban.

Április 28-án nagy az esélye annak, hogy izgatottak, ingerlékenyek, idegesek, érzelmileg kiszámíthatatlanok leszünk. Minden ilyen változás, vagy válság azért történik hogy újraértelmezzük az életünket, felülvizsgáljuk döntéseinket, és változtassunk életmódunkon, hogy a régi nehézségektől, szenvedésektől meg tudjunk szabadulni.

Mikor a Merkúr retrográd fázisba kerül, gyakran pánik lesz úrrá rajtunk, hiszen az innen származó energiák megváltoztathatják a más emberekkel való kapcsolatainkat. Ilyenkor arra kell koncentrálnunk, hogy nem gondolunk a negatív érzésekre, hanem szabadítsuk fel a szívünket, a lelkünket, és mindenkivel igyekezzünk kedvesek lenni.

A Merkúr mellett a Mars, a Szaturnusz, a Plutó és a Jupiter is hátráló mozgásban lesz, így olyan erős energiák fognak érni bennünket, amelyek hatására változtatnunk kell eddigi életvitelünkön. A Jupiter a kiteljesedést, átalakulást segíti, a Plutó pedig a szerelmi, illetve intim életünkért felel. A bátorságunkat, a szenvedélyességünket, az ihletünket a Mars energiáiból meríthetjük, a Szaturnusz pedig a karmikus energiákat biztosítja.

Ebben a periódusban sok megoldatlan kérdésre fény derül, így érdemes kihasználni e nap nyújtotta lehetőségeket. Tisztábban láthatunk rá dolgokra, a magunk életére, gyenge pontjainkra. Ez a nap alkalmas arra is, hogy őszintén szembe nézzünk magunkkal, és mondjuk ki azt, hogy: “Elfogadom és szeretem magam.” A kérdés az, hogy képesek vagyunk-e arra, hogy a szenvedést, negatív érzéseket hátrahagyjuk és csak a jó dolgokkal, a szeretettel foglalkozzunk.

Az 5 bolygó egészen május elejéig retrográd fázisban áll, így érdemes addig letisztázni magunkban a problémákat, lelki sérelmeket.

Forrás

loading...