Kezdőlap AKTUÁLIS Mindenki döbbenten áll a hír előtt: Liptai Claudia 18 év után ide...

Mindenki döbbenten áll a hír előtt: Liptai Claudia 18 év után ide tér vissza dolgozni!

Liptai Claudia 18 év után tér vissza az RTL Klub képernyőjére, mégpedig nem is akárhogy: A Tanár című sorozatban lesz szereplő!

Claudiát senkinek nem kell bemutatni, a TV 2 egyik vezető arca volt, mindenki szerette saját nevével fémjelzett show-műsorban, de egy jó fél éve már egyáltalán nem találkozhattunk vele a képernyőn. A Jóban Rosszban című sorozatból második gyermekének születése miatt írták ki.

– A szabadság hiányzott. Valami olyan függetlenség, ami egyfajta merészség is – fogalmazott a kihagyás okairól a Fókusz riporterének Liptai Claudia.

Most viszont újra visszatér mégpedig az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozatában.

– Amikor megtalált ez a feladat, őszinte leszek, megijedtem, van-e képességem még erre – árulta el Claudia, aki rajong a magyar sorozatokért, főleg A Tanárért. Nem is volt kérdés, hogy elmegy a szereplőválogatásra, ahol bevallása szerint nagyon izgult.

Karaktere az új matektanárnő hangsúlyos karaktere lesz.

– Több mint húsz, erre alkalmas színésznőt néztünk meg. Egytől egyig kiválóak voltak, de azt kell mondjam, Claudia volt a legjobb, nagyon passzol hozzá a szerep – mondta Kovács Dániel Richárd főrendező.

Blikk

loading...