Kezdőlap AKTUÁLIS Minden pénzét elvesztette a magyar divattervező: nincstelen lett, miután összeállt a világhírű...

Minden pénzét elvesztette a magyar divattervező: nincstelen lett, miután összeállt a világhírű színésszel

Nagy álmokkal ment ki a tengerentúlra, nincstelenként tért haza.

Herczeg Zoltán idehaza jól menő, ismert divattervező volt, saját üzletében árulta saját tervezésű ruháit. Csakhogy az amerikai álom őt is beszippantotta: a világhírű színésszel, Michael Madsennel próbált közös üzleti vállalkozásba fogni. Akkor ismerkedtek meg, amikor Madsen nálunk forgatott: a Kill Bill sztárjának bejöttek Herczeg Zoli ruhái és úgy tűnt, egymásra találnak az üzleti életben.

– Öt évig készítettem elő a kiutazásomat, majd eladtam a jól menő boltomat, csapot-papot itt hagytam, és kimentem Amerikába- mesélte a Jakupcsek Plusz című műsorban. – Ott aztán apró darabokra törtek az álmaim, az egóm a föld porával volt egyenlő. Rá kellett jönnöm, hogy mindent a nulláról kell kezdeni. Senkit sem érdekelt, hogy ki az a Herczeg Zoli.

Gyorsan rá kellett jönnie arra is, hogy Madsennel nem egyeznek az elképzeléseik, teljesen más léptékekben gondolkoztak. A színész egy filmjével százmillió forintokat keresett, nem értette, Zolinak miért jelentenek gondot a kiadások.

– Amikor szorított az idő és a pénz, akkor döbbentem rá, hogy ez nem működik. Azért mentem ki Amerikába, hogy karriert csináljak. Ráadásul úgy, hogy itthon ismert ember voltam, ment a boltom. Kimentem egy senkinek, és úgy is jöttem vissza – idézte Herczeget az nlcafe.hu.

loading...