Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Minden idők legjobb uborkás zsírégetője: akár hónapokig megtartja a súlyod!

Minden idők legjobb uborkás zsírégetője: akár hónapokig megtartja a súlyod!

A “sztárrecept”  minden kétséget kizáróan egy fogyókúrás víz, “Schlank-Wasser”, amely szerint nem szükséges a szörnyű szenvedés, ezzel szemben gyártója biztosan ígéri, hogy fogyasztója négy nap alatt három kilótól könnyen megszabadulhat. Ráadásul úgy, hogy 14 centimétert veszít has-, csípő- és fenékméretéből.

A recept tulajdonképpen nem is német, hanem amerikai eredetű, mégpedig egy New York-i táplálkozástudományi szakember találmánya. Németországban azonban szinte megőrülnek érte a vásárlók.

A fogyasztó víz alkotóelemei a víz mellett a gyömbér, az uborka, a citrom és a mentalevél. A szakértők szerint a víz önmagában csökkenti az éhségérzetet, “kiűzi” a salakanyagokat és zsírégető hatása is van. A gyömbér segíti a gyomor-, illetve a bélrendszer működését. Az uborka víztelenít, illetve vizelethajtó, szabályozza az anyagcserét, erősíti a gyomornyálkahártyát és az immunrendszert. A citrom jótékony hatással van az emésztésre és a vérkeringésre, és általános víztelenítő, egyben méregtelenítő hatása van. A mentalevél pedig ugyancsak csillapítja az éhséget, és segíti az epeműködést, ezáltal pedig az anyagcserét.

A “Schlank-Wasserhez” nem kell más, mint két liter víz, abban pedig egy friss, mintegy 2-3 centiméteres megpucolt, illetve felvágott gyömbér, egy vékony szeletekre vágott, közepes méretű uborka, egy szintén közepes nagyságú és felszeletelt citrom, valamint pontosan 12 darab mentalevél. Az ily módon elkészített vizet egy éjszakén keresztül a hűtőben kell tárolni, hogy ezáltal az aromák megfelelően összekeveredhessenek.

Ezek után már nincs más hátra, mint az, hogy a vízből négy napon keresztül reggel, délben és este étkezés után egy pohárral fogyasszanak, és – legalábbis a szakértők szerint – garantált a négy nap alatti mínusz három kiló. Egyetlen feltétel csupán, hogy napi 1200 kalóriánál többet ne vigyünk be a szervezetünkbe, továbbá a zsíros étel és az édesség egyáltalán nem ajánlott. A “csodavíz” mellett persze ásványvizet és teát is lehet fogyasztani.

Forrás

loading...