Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Milyen színű legyen a hajad horoszkópod alapján?

Milyen színű legyen a hajad horoszkópod alapján?

A haj megkoronázza a személyiséget, ezért az asztrológia a hajat sem hagyhatja ki témaköréből. Minden jegynek megvan ugyanis a hozzá tartozó szín, ami segít még jobban érvényesülni.

 

 

 

Kos

Erős, indulatos, karakán egyéniség, aki szereti, ha minden a rendjén van. Az asztrológia szerint a sötét barna árnyalatba csempészett tüzesebb, élénkebb tincsek emelik ki leginkább személyiségét.

Bika

A jegy szülöttei igazán kedvelik a luxust, a pompát, de mindezek mellett a melegséget és a kellemes légkört. A gesztenyebarna hajszín bármely árnyalata tökéletes választás a számukra.

Ikrek

Örökké fiatalos és sokoldalú, mondhatni kaméleonként élik meg az életet. Rövid és középhosszú hajkorona az igazán közel álló számukra, amelynek közepes barna színében világosabb tejkaramellás színű csíkok illenek.

Rák

A gondoskodás, a család védelmezése a fontos számukra, szeretnek főzni, otthon tevékenykedni, de hangulatuk nagyon ingadozó. Számukra a világosbarnába csempészett sötétebb csíkok a leginkább előnyösebbek.

hajszin horoszkóp alapján

Oroszlán

A mindig figyelem központjában lévő oroszlánok igazi vezető egyéniségek. A szőke bármely árnyalata az ő hajszínük.

Szűz

A szűz jegyűek  mindig tisztaságot és természetességet sugároznak a külvilág felé, így személyiségüknek megfelelően a világosbarna és a hamvas szőke árnyalatának a kombinációja passzol.

Mérleg

Jól nevelt, nyugodt és elegáns egyéniségek. Hamvas vagy méz szőke ajánlott számukra, mivel ezek a színek tükrözik leginkább kifinomultságukat.

Skorpió

Titokzatos, intenzív, drámai és titokzatos a jegy szülötte. Szereti felfedezni az élet minden pontját. A mélybarna vagy fekete hajszín tükrözi leginkább a skorpió mélységének határtalanságát.

Nyilas

Kalandos és optimista,igazi utazó, aki számára a megszerzett tapasztalatok a mérvadóak. A rézvörös és a gyömbér hajszín az ő hajszínük.

Bak

A gazdagság és az anyagi biztonság a legfontosabb számára. Egy gazdag sötétbarna hajszín emeli őt egy igazán elegáns külső mögé, ami biztosítja számára a külső egyensúlyt és megnyilvánulást.

Vízöntő

Egyedi, szokatlan,sokszor idegen személyiség. Az igazán extrém színek tökéletesen kombinálnak a jellemükkel.

Halak

Kreatív, ötletes, misztikus és álmodozó egyéniségek. A világos szőke, a hamvas szőke azok a színek amelyek tükrözik a “föld felett járó” halak jellemét.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...