Kezdőlap AKTUÁLIS Michael Schumacher újra tud járni!?

Michael Schumacher újra tud járni!?

A nagyon beteg Forma 1-es pilóta előrelépéseket tett a gyógyulása felé. Michael Schumacher két évvel ezelőtt történt síbalesete következtében olyan fejsérülést szenvedett, hogy mesterséges kómában tartották orvosai hosszú hónapokig.

 

 

 

 

2014 szeptemberében szállíttatta haza felesége a Genfi-tó melletti villájukba, ahol orvosok és terapeuták foglalkoznak az F1-es hétszeres világbajnok Schumi-val. És most, mintha megcsillant volna a remény szikrája.

A BUNTE értesülései szerint a sportoló lépéseket tett a gyógyulása felé. “Michael nagyon vékony, de már tud egy kicsit futni a terapeutái segítségével. Képes arra, hogy megtegyen pár lépést. Már a karját is megtudja emelni.” – mesélte a magazin egyik munkatársa.

A Bildet annyira felcsigázta a hír, hogy azonnal leinformálta a 7-szeres világbajnok menedzserét Sabine Kehmet. Ő így reagált a híresztelésre:

“Sajnos nem felel meg a tényeknek az a sajtóhír, mi szerint Michael újra tud járni. Az ilyesfajta feltételezések és kitalációk felelőtlenek.”

A Bunte azonban továbbra is kiáll amellett, hogy a világklasszis versenyző igenis jobban van, és nem vonja vissza az eddig nyilvánosságra hozott híreket Michael állapotával kapcsolatban.

news_8774_Michael-Schumacher

loading...