Kezdőlap AKTUÁLIS Mi jöhet még? Karbantartás miatt több településen órákra is elmehet az internet

Mi jöhet még? Karbantartás miatt több településen órákra is elmehet az internet

Halaszthatatlan karbantartásokat végez a UPC, így több ezer háztartásban nem lesz internet, tévé, telefon a következő napokban – írja a portfolio.hu.

 

szolgáltató honlapján elérhető táblázat szerint a UPC Magyarország Kft. kábelhálózatán, illetve az annak működését befolyásoló közműhálózatokon karbantartási munkálatok várhatóak több településen. Ez azért is jelenthet problémát számos családnak, mert a diákok otthonról tanulnak, sokan home office-ban végzik munkájukat.

A karbantartást országszerte végzik, Gyulától Székesfehérvárig, Balatonfüredtől Hajdúnánásig nagyon sok településen elkerülhetetlenek lesznek a kellemetlenségek. Több budapesti kerület is érintett. Van, ahol az áramszolgáltatás karbantartására kerül sor, van, ahol a hálózatéra vagy átépítésére, és van, ahol a rendszer karbantartására. Előreláthatólag 4, de akár 12 órát is igénybe vehetnek ezek.

A portálnak a UPC is reagált:

„A UPC Magyarországnál felkészültünk a már tapasztalható, jelentősen megnövekedett hálózati forgalomra, biztosítjuk ügyfeleink számára a szükséges feltételeket ahhoz, hogy otthonról dolgozhassanak, tanulhassanak és szórakozhassanak a következő időszakban. Az előzetes munkaterveket folyamatosan felülvizsgáljuk a jelenlegi helyzet figyelembevételével, azonban a szükséges és halaszthatatlan karbantartásokat kollégáink az előre ütemezett módon továbbra is elvégzik, és a lehető legrövidebb szükséges időre korlátozzák” – írták.

loading...