Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Melyik testrészed mosod meg először zuhanyzás közben? Ezt árulja el rólad!

Melyik testrészed mosod meg először zuhanyzás közben? Ezt árulja el rólad!

Ha beállsz a zuhany alá melyik testrészed mosod meg először?

Azért kérdezünk tőled ilyet, mert meg sem gondolnád, de nagyban befolyásolja a személyiséged ez a szokásod! Sokkal többet elárul ugyanis rólad, mint azt gondolnád!

Lássuk mit is pontosan!

Haj

Azok, akik a hajukat mossák meg először, kreatív és nagy művészi hajlammal rendelkeznek. Álmodozó természetűek, akik minden tervükhöz nagy álmokat fűznek és többnyire meg is valósítják azokat. Odaadó partnerek, kiváló szerelmi társak lesznek belőlük. Van bennük egy kevés spirituális hajlam is, ami segít nekik az emberi kapcsolatok megválogatásában.

Mellkas

Ha a mellkasoddal kezded a zuhanyzást, akkor te egy gyakorlatias személyiség vagy, aki becsületes és készséges is egyben. Nem rendelkezel nagy türelemmel és ez sokszor meghatározza az emberi kapcsolataidat is. Talán meg kellene tanulnod kissé spontánnak és türelmesebbnek lenned.

Hónalj

Ebbe a kategóriába tartoznak a nagyon megbízható és az elkötelezett emberek. Nagyon népszerűek az emberek körében, szeretik őt a barátai. Néha kissé naivak, ami miatt sokszor érhetik őket nem várt csalódások. Kemények megdolgoznak céljaikért, nem áll csak úgy a pénz a házukhoz. Nagyon barátságos személyiségű személyek.

Vállak

Ha a vállaid megmosásával kezded a zuhanyzást, akkor te egy örökmozgó ember vagy, aki csak nagyon ritkán merül le. Nagyon erős és tartós barátságok vesznek téged körül, ezekre az emberekre mindig, minden körülmények között számíthatsz. Rendkívül hűséges típus vagy, aki akkor a legboldogabb, ha azt teheti, amit szeretne és nem pedig azt, amit mások elvárnának tőle.

Lábak

Az emberek azon csoportja sorolható ide, akik nem szeretik kinyilvánítani az érzéseiket mások előtt. Szeretnek visszavonulni a maguk kis saját világába és ott feltöltődni. Kevés barátjuk van, viszont azokra mindig számíthatnak. Őszinte és hűséges társak ők, akik csak a hosszútávú kapcsolatok hívei.

Szerző: tudasfaja.com

loading...