Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Melyik napon születtél? Ezt kívánd advent harmadik vasárnapján!

Melyik napon születtél? Ezt kívánd advent harmadik vasárnapján!

Hétről-hétre egyre inkább közeledünk a karácsonyhoz. Ilyenkor minden pillanat várakozással, csodavárással telik. Készüljünk fel testben és lélekben az ünnepre. Csendesedjünk el, és váltsuk valóra a szívünk legmélyebb álmait.

 

 

 

 

 

Melyik nap születtél? Nézd meg, hogy mit kell kívánnod, miközben elfújod a harmadik adventi gyertyát.

Hétfő

Általában kerülöd a konfliktusokat, és inkább szereted másokra bízni a döntést. Ez sokszor nem vezet jóhoz, a te életedben te kell meghoznod a döntéseket. Amikor meggyújtod a harmadik gyertyát, gondolj arra, hogy ezután sokkal nagyobb felelősséggel vállalod, hogy kiállsz magadért.

Kedd

Ajánlott, hogy kissé légy törtetőbb a karrier terén, próbálj kiállni néha olyan dolgokért, amelyből neked is hasznod származhat. Ha nem vagy elég törtető, inkább visszahúzódsz, és minden feladatot szó nélkül elvégzel, kihasználhatnak.

Szerda

Mivel mindig szereted bebiztosítani magad, állandó rettegésben élsz. Itt az ideje, hogy eldöntsd, mersz bízni önmagadban, és másokban is. Bízd magad az univerzumra, és, ha feloldódnak benned a görcsök, meglátod, minden sokkal könnyebben fog menni.

advent harmadik vasárnapja

Csütörtök

Mivel folyton kísért a múlt, itt az ideje, hogy elfelejtsd a múltbeli dolgokat. Tanulj belőlük, de nyomja rá a régebben történt dolgok sokasága a jelenre magát. Ne legyen bűntudatod, élj a mának, és meglátod, milyen jó dolog lelkileg és fizikailag is megerősödni.

Péntek

Ha pénteken születtél, nehezen tudsz megszabadulni a szerelemben történt múltbeli sérelmeidtől. Nehezen kezdesz új kapcsolatba, mivel félsz attól, hogy megbántanak. A harmadok gyertya meggyújtásakor döntsd el, hogy ezután teljes mértékben értékelni fogod magad, mert te egy olyan ember vagy, aki megérdemli a szerelmet, a mások rajongását, és a boldogságot.

Szombat

Gyakran tartasz attól, hogy elveszíted mások figyelmét, megbecsülését, ezért néha elhanyagolod magad, és mindig mások érdekeit helyezed előtérbe. Tudatosítsd magadban, hogy nem dől össze a világ, ha néha az önmagad érdekeit is figyelembe veszed. Engedj meg magadnak egy kis önzést.

Vasárnap

A vasárnap született emberek túlságosan racionalisták, amitől gyakran szívtelennek tekinthetnek rájuk. A harmadik gyertya meggyújtásakor határozd el, hogy kissé teret engedsz az érzelmeidnek is. Légy együttérzőbb, és hallgass a megérzéseidre.

Szerző: tudasfaja.com

loading...