Kezdőlap AKTUÁLIS Mély fájdalommal tudatjuk, hogy István az orvosok hibájából elhunyt…

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy István az orvosok hibájából elhunyt…

Kedves Rokonok, Barátok és Ismerősök!

Sajnos mély fájdalommal kell megírnom ezt a bejegyzést, mert Szeretett Párom és Férjem István Oláh 2019.01.13.-án 19 órakor a Mennyországba költözött, ezzel hátra hagyva gyermekeit, engem, családját, barátait és ismerőseit.

Rengeteg álmunk, tervünk volt még amit már nem tudunk megvalósítani, mert sajnos orvosi mulasztások miatt felfoghatatlan hirtelenséggel hagyott itt minket, de végsőkig küzdött és mi minden pillanatban amit csak lehetett mellette töltöttünk.
Így az elmúlt 1,5 hétben mióta kórházba került a gyerekek és én is reggeltől estig mellette voltunk, támogattuk és bíztattuk, elhalmoztuk szeretettel, puszikkal és bíztató szavakkal, közben pedig reménykedtünk, hogy sikerül legyőznie a betegséget és amikor csak tudta a család többi tagja is látogatta, mindent megtett Istvánért.

Sajnos hiába ment orvosokhoz időben ( elmúlt hónapokban), mert nem vették észre időben az egyértelmű tüneteket, így mikor 1,5 hete kórházba került már 8,5 cm-es tüdő daganatot mutatott a CT, ami elzárta a fél tüdejét…
Nem számítottunk erre, hiszen nemrégiben volt tüdőszűrésen is és több orvosnál is megfordult….

Ő volt a világ Legjobb Társa és Apukája, aki két autizmussal élő kislányt hagyott itt, akik még mindig nem akarják elhinni és reménykednek ez csak egy rossz álom.

Egyszerűen felfoghatatlan mindenki számára, hogy nemrég még itt volt mellettünk és most már nem jöhet többé haza. Nem ölelgethetjük meg, nem mosolyog ránk többé, nem bohóckodik a gyerekekkel, nem adhat már nekik jó éjt puszit, nem ül le velünk társasozni, nem lehet itt a szülinapokon, pedig a kicsi most lesz szombaton 7 éves és csak azt kéri minden ünnepkor, hogy legyen együtt a család…

Most pedig a boldog szülinap várás helyett csak szomorúság, könnyek és aggódás van, hogy hogyan lesz tovább…
Én Istvánnak és a lányoknak is megígértem, hogy minden rendben lesz és amit tudok megteszek, hogy minden úgy maradjon ahogy volt. Viszont ez nem olyan egyszerű, mert régen felvett lakás és autó hitelét is ki kell fizetni. Emellett a lakáshoz nagyon ragaszkodott István hiszen születése óta itt élt és a két Autizmussal élő kislányának is ez jelenti a biztonságot viszont ahhoz, hogy itt maradhassunk ezt is ki kell majd fizetni.Esetleg aki ebben tudna segíteni, akár mennyire is kis összeggel az nagy segítség lenne számunkra. Aki ismer az tudja, hogy nem szoktam kérni, mert én adni szeretek és a kislányok is mindig nagy zsákokkal mennek a kórházba, hogy a beteg gyerekeknek odaadhassák a játékaikat, de aki szeretne támogatni minket, hogy rendeződhessen az életünk ami bár Istvánt nem hozza vissza, de legalább betarthatnám az ígéretem és a kislányoknak is megmaradhatna a biztos pontjuk, az otthonuk ahová az emlékeik kötik őket az apukájukhoz, így ez nagy segítség lenne most.

Számlaszámom: OTP Bank 11773133-00114440

Bárkinek akinek kérdése lenne messengeren vagy a 0620/288-6012 számon tudok válaszolni és hálásan köszönök minden segítséget vagy jó szót.

( A sok kérdésre tekintettel kiírom ide is, ez a bejegyzésem osztható és köszönöm szépen)

loading...