Kezdőlap AKTUÁLIS Megvan Gulyás Gergely koronavírustesztjének eredménye? – Itt az időpont, ma ekkor ad...

Megvan Gulyás Gergely koronavírustesztjének eredménye? – Itt az időpont, ma ekkor ad tájékoztatást a kormány a legújabb intézkedésekről

A koronavírus-fertőzöttek napi számainak drasztikus emelkedése és az iskolakezdés kapcsán tapasztalható bizonytalanságok miatt az egész ország azt várja, mikor ad tájékoztatást a kormány arról, hogy mik lesznek a következő lépések.

 

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter – és sok más vezető politikus is – házi karanténban van, ahhoz, hogy megtarthassa a kormányinfót, szüksége lesz egy második negatív tesztre is.Úgy tűnik – hacsak nem online fog bejelentkezni – ez a teszt meg is van. Úgy tudjuk, ma 16:30-kor tartja ugyanis tájékoztatóját Szentkirályi Alexandrával a miniszter arról, milyen döntések születtek a pénteki kormányülésen.

A kormányinfó időpontját Szentkirályi Alexandra közölte:“A koronavírus-járvány elleni védekezésben kulcsfontosságúak az időben meghozott döntések, hiszen a késlekedésen emberéletek múlhatnak. A járvány – ahogyan saját bőrünkön is tapasztaljuk – komolyan veszélyezteti a gazdaságot, így a munkahelyeket is.

Az elmúlt hónapokban közös erővel sikerült kordában tartani a vírus terjedését, a kormány intézkedéseivel pedig több mint egymillió munkahelyet megvédett.

Ma ismét ülésezik a kormány és a 16.30-kor kezdődő Kormányinfón pedig részletes tájékoztatást adunk erről.” – írta a szóvivő.

loading...