Kezdőlap AKTUÁLIS Megtalálták az eltűnt Tudort. Már csak az élettelen testét tudták kiemelni a...

Megtalálták az eltűnt Tudort. Már csak az élettelen testét tudták kiemelni a tóból

2018 november 28.án jelentették be Tudor eltűnését a szülei, ekkor még nem sejtették, hogy életük legnehezebb 2 hónapja vár rájuk, amíg megtalálják a hatóságok a fiukat, annak holttestét. Az eset alig párszáz kilométerre történt hazától, a szomszédos Romániában, Varsolc falucskában.

 

Nagyszülei házából tűnt el, és több mint 2 hónap után a falu mellett található tó felszínén találtak rá a holttestére. Valószínűleg eddig a hideg miatt részlegesen befagyott tó jege alatt volt a teste, ezért nem találták meg. Halászok bukkantak rá, akik azonnal értesítették a hatóságokat, és már ők is biztosak voltak benne, hogy Tudort találták meg, mivel nagy port kavart az eset a kis faluban.

Az egész eset misztikuma abban rejlik, hogy ez a fiatal srác nagyon boldog, kiegyensúlyozott életet élt, szeretett élni, a családja, barátai szerint nem voltak káros szenvedélyei, és elképzelhetetlennek tartják, hogy önkezűleg vetett véget az életének. ” Mielőtt elment, annyit mondott, hogy sétál egy nagyot..” – mondta a nagymama, aki könnyeivel küzdve mesélt szeretett unokájáról.

A szülők több mint két hónapja keresték gyermeküket, Tudort országosan körözték. A család pénzjutalmat is felajánlott azoknak, akik nyomravezető információkkal rendelkeznek a fiú hollétével kapcsolatban. A Rendőrség a napokban több információval szolgál majd az esetről, és akkor kiderül, hogy volt-e idegenkezűségre utaló jel ebben az érdekes halálesetben.

loading...