Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólalt Valkó Eszter férje: Ez történt a szülőszobán kisfiuk születésekor

Megszólalt Valkó Eszter férje: Ez történt a szülőszobán kisfiuk születésekor

FOTÓ: RTL KLUB

Beindították a szülést.

 

Sok-sok átsírt éjszaka, rengeteg aggódás és reménykedés után múlt csütörtökön megszületett Valkó Eszter és párja, Péter kisfia, Simon. Mint már írtuk, miután a baba lombikprogram segítségével fogant, Eszter orvosa úgy döntött, nem kockáztat, császárral fogja világra segíteni a picit.

Így is lett, Eszter már május elején hazarepült Hollandiából, Péter pedig jött utána.

„Kora reggel érkeztünk a kórházba, a kötelező vizsgálatokat követően pedig beindították a szülést – meséli a Story magazinnak a büszke apuka. – Szerencsére végig ott lehettem a feleségem mellett, és ő is ébren volt a beavatkozás alatt. Amikor világra jött a gyerekünk, én láttam meg elsőként. Azonnal könnyes lett a szemem. Nagyon megható volt látni a kisfiunkat, hiszen rengeteget küzdöttünk érte. Naná, hogy mindketten sírtunk, mint a gyerekek!” – folytatja Péter, aki fürdetés után elsőként kaphatta kezébe kisfiát. A kis Simon 57 centivel és 3730 grammal érkezett a világra.

A boldog pár természetesen nem tud betelni kisbabájukkal, minden mozdulatát, rezdülését, lélegzetvételét figyelik, és azt is elárulták, kire hasonlít. „A szemét Esztertől örökölte, a szempillái is ugyanolyan hosszúak, mint neki. A szája viszont az enyém, olyan kis csücsörítős, csókos formájú.”

Forrás:blikkruzs.blikk.hu

loading...