Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólalt Sas József felesége: ilyen valójában az állapota a humoristának!

Megszólalt Sas József felesége: ilyen valójában az állapota a humoristának!

Agyvérzését követően már több, mint egy hónapja a saját otthonában lábadozik és erősödik Sas József, akinek jelenlegi állapotáról maga a felesége nyilatkozott.

Az orvosok szerint a kabarékirály elméje nem sérült, egyedül fizikailag kell utolérnie magát. Felesége a ripostnak elmondta, mindennap jár hozzájuk egy szakápoló és egy gyógytornász, a hangulatról pedig ő gondoskodik.

„Tele vagyunk reménnyel és optimizmussal. Viccelődök, jó kedvem van, mert nem engedhetem meg magamnak az ellenkezőjét. Tartanom kell magam, hiszen Józsi nem nézhet egy búskomor nőt. Mindig arra gondolok, hogy a jó dolgoktól és a rosszaktól leszünk többek, mire végleg elmegyünk, már bölcsek leszünk” – kezdte fanyar humorral Zsuzsa, aki a Ripostnak elárulta, férje mostanában jobban érzi magát.

„Szerencsére van étvágya, hízott is néhány kilót, aminek nagyon örülök. Mindig a kedvenceit főzöm, a csirkepaprikás megteszi a hatását. Mozogni ugyan csak segítséggel tud, de szellemileg nagyon friss és jó kedvű. Mostanában sokan meglátogatják, nemrég a volt főnöke is itt járt” – mondta lelkesen Sas József felesége.

loading...