Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólalt Majka az állapotával kapcsolatban: Ez a szörnyű igazság!

Megszólalt Majka az állapotával kapcsolatban: Ez a szörnyű igazság!

Debrecen – Bár nyolc fellépést le kellett mondania a nyáron, jó hír, hogy nem kell műteni Majkát (39). Az ózdi rapper makacs hangszálgyulladással küzdött, de úgy néz ki, elkerüli a beavatkozást. A TV2 műsorvezetője a debreceni Campus Fesztiválon mesélt a Blikknek elhúzódó problémájáról.

– Emlékszem a napra, amikor elkezdődött a kálvária. Siófokon voltunk a Media Hungary-n, nagyon-nagyon hideg volt, valószínűleg begyulladt és onnantól kezdve elindult az őrültek háza – elevenítette fel a cseppet sem kellemes emlékeket Majka, aki nem hagyott magának elég időt a pihenésre, ezért nem nagyon javult a torka állapota.

– Két hétig Amerikában voltam a haverokkal, nyilván ment az italozás Las Vegasban, lecsúsztak a hideg koktélok, ami persze nem segített rajta. Utána pedig esélyem sem volt, hogy hagyjak neki időt a regenerálódásra, mert két hétre kimentünk a családdal Törökországba, ahol a hangom hol eltűnt, hol visszajött és aztán persze, amikor hazajöttünk, már az első koncerten megszívtam – magyarázta a rapper.

A teltházas, Budapest Parkbéli dupla koncertek hetében még ellátogattak Gencsapátiba, ami után lerobbant a rapper.

– Az első parkos nap már rotty volt… A másodikat szteroiddal toltam végig, valamivel jobb lett. Nem lehet ezzel mit csinálni, tipikus énekes dolog. A favágó néha az ujját vágja le, ebben a szakmában meg ez van. Ha sok a buli, nagy a kereslet egy produkció iránt, akkor előfordul ilyen – tárta szét a kezét Majka, aki egy speciális inhalátorral kezeli magát, amelynek oldata szteroidot is tartalmaz. 

Éppen a kezelések miatt kényszerült a nyári koncertek közül néhány lemondására a zenész, hiszen az inhalálás után huszonnégy órán keresztül pihentetnie kell a hangszálait – szó sem lehet a hangos szavakról, kiabálásról a színpadon.

– Arra kell vigyázni, hogy ezt sem szabad túl rendszeresen használni, mert ha hozzászokik az ember torka, abból is lehet baj. A nyarat már végignyomjuk így és meglátjuk, hogy reagál a kezelésekre az ödémás, begyulladt hangszál – mondta Majka, kiemelve, szó sincs arról, hogy operálni kellene a torkát. – Amíg nincs rajta polip, addig nem kell műteni és hála istennek az eddig nem jelentkezett! 

Ezer szállal kötődik a debreceni fesztiválhoz

Kimondottan örült annak Majka, hogy a Campus Fesztivált nem kellett kihagynia a hangszálai miatt, hiszen kötődik a debreceni bulihoz, amelynek színpadján ma a Limp Bizkit lép fel.

– Itt lettünk először nagyszínpadosok, úgyhogy a Campus mindig kedves marad a szívünknek, ahogy az egész város is az. Annak idején a Lovardában csináltunk először telt házat még Atikával, de rengeteg jó bulit csaptunk Pápai Jocival is. Már akkor is imádtam Debrecenbe jönni, amikor még Ózdon éltem, az itteni focitornán minden évben részt kellett venni, olyan jó volt – mesélte Majka.

Majka csütörtök este a Kowalsky meg a Vega produkciója után állt színpadra és nagyon nagy showt csinált a Campuson – a közönségnek valószínűleg fel sem tűnt, hogy bármiféle probléma lenne a hangjával, a fesztiválozók imádták a koncert minden egyes pillanatát.

Forrás

loading...