Kezdőlap AKTUÁLIS Megrendült a fél világ: borzalmas hírek jöttek a palotából

Megrendült a fél világ: borzalmas hírek jöttek a palotából

Sötét fellegek lebegnek a palota felett, mindenkit elöntött az aggodalom Fülöp herceg miatt – árulta el a Mirror informátora.

Érezni lehet a változást a levegőben, más lett a hangulat a windsori kastélyban. Mindenki a 99 éves Fülöp hercegért imádkozik, a személyzet is.

Mondani sem kell, hogy az ő korában már bármi veszélyes lehet, az állapotáról pedig újabb nehéz hírek szivárogtak ki. Fülöp herceget helyi idő szerint délelőtt 11 órakor szállították át a King Edward VII magánkórházba.

“Mindenki azon aggódott korábban, hogy Fülöp herceg és a királynő ne kapja el a vírust. Most megváltozott a hangulat érezhetően, amióta kiderült, hogy Fülöp herceg nem fog egyhamar kikerülni a kórházból.

Mindenki gondolatai akörül forognak, hogy csak vészelje túl a betegségét” – mondta az informátor.

Egy orvosi szakvélemény is kiszivárgott, miszerint Fülöp 4-6 hétig is kórházban maradhat, és intravénásan kap antibiotikumot, ha a szívét is elérte a fertőzés. Ez az ő korában könnyen végzetes lehet.“Egy speciális kardiológia centrumba kellett vinni, mert a fertőzése komoly terhet tehet a szívére” – mondták a lapnak, majd az is kiderült, hogy a herceg szívproblémái még nagyobb körültekintésre adnak okot.

Miután mellkasi fájdalomra panaszkodott, 2011-ben egy műtéten esett át, ahol a szívében tisztítottak ki egy elzáródott artériát.

loading...