Kezdőlap AKTUÁLIS Megrázó vallomás – Ezért hunyt el Cserháti Zsuzsa

Megrázó vallomás – Ezért hunyt el Cserháti Zsuzsa

Cserháti Zsuzsa, Magyarország egyik legnépszerűbb egykori énekesnője 15 éve hunyt el. Egyik legjobb barátnője, Rácz Kati és múltbéli tanítványa, Fehér Adrienn emlékezett vissza a nagy tehetségre. 

Cserháti Zsuzsa sok éven keresztül küzdött depresszióval, ami sajnos olyannyira felülkerekedett rajta, hogy már senki nem tudott segíteni neki, hogy kilábaljon belőle.

Kati és Adrienn is őszintén elismerték tehetségét és kisugárzását. A Mokka című műsorban elmesélték, hogy mennyire fantasztikusan muzikális volt és hogy az élettapasztalatai által formálva kitűnő előadóvá érett. Mai napig kirázza Katit a hideg, ha belegondol.


„Kértem, hogy tanítson énekelni. Mondta, hogy nekem nem énekelni kell tanulni, hanem majd ha megtapos az élet, akkor majd úgy fogok énekelni.” – Fehér Adrienn


Kati mellette állt, amikor nehezen ment a sora

Ahogy mindenki mással megesik, Zsuzsa életében is voltak komoly mélypontok. Ilyenkor jó barátnője, Kati mellette állt. Egy időszakban Kati vitte haza mindig munka után és megálltak egy közértnél reggelit venni.

“Soha nem felejtem el, 10 dkg párizsit kért magának. A szívem leszakadt. Persze az ember egy idegennek is össze-vissza vásárol, nemhogy a barátnőjének.”

Kati elmesélte azt is, hogy miután Zsuzsa lakása szerencsétlen körülmények között leégett és nem volt hová mennie, baráti gesztusból felajánlotta neki, hogy éljenek gyermekével az ő lakásában. Két évig vették igénybe ezt a segítséget.

Ekkoriban Zsuzsát nem hívták meg színpadra az elhízása miatt és itt kezdődött a depressziójának története. Majd amikor lefogyott, ismét visszatért a rivaldafénybe.

Kati elmondása szerint nem volt egyszerű vele 

Elmesélte, hogy élete utolsó négy évében, már nem tudta vele tartani a kapcsolatot, mert az azt megelőző időszakban mindig elkeseredetten és sírva távozott a találkozásaikról. Nem tudott segíteni a barátnőjén, aki képtelen volt megküzdeni a depresszióval. Kati ezt képtelen volt végignézni.

Kati azt nyilatkozta, hogy Zsuzsa, nem szándékosan, de mindenkit elmart maga mellől, mivel “képtelen volt meggyógyulni, a saját gondolatai végeztek vele. Sajnos az ő halála sorsszerű volt…”

loading...