Kezdőlap AKTUÁLIS Megrázó részletek a gyorséttermi erőszakról: 21 éves magyar lány az áldozat

Megrázó részletek a gyorséttermi erőszakról: 21 éves magyar lány az áldozat

MEGOSZTÁS

Kiderült: egy 21 éves, légiutas-kísérő lány volt a 18 éves afgán menekült áldozata.

Mint ismert, vasárnap hajnalban egy oltalmazott státuszú, 18 éves afgán menekült szexuális aktusra kényszerített egy nőt egy budapesti, belvárosi gíroszos női mosdójában. Az afgán férfi a hely munkatársa volt, éjszakai műszakot vállalt. A legfrissebb információ, hogy a szökésben lévő férfit sikerült elfogni. Részletek itt!

Ripost közben kiderítette, egy 21 éves magyar stewardess az áldozat. A lap megszerezte a kebabos gyorsétterem biztonsági kamerájának felvételét. Az afgán fiatal négy napja dolgozott a gyorsétteremben, csendes, visszahúzódó embernek ismerték.

A felvételek alapján kiderült, hogy az étterem még zárva volt, a fiatalember mégis beengedte a mosdót kereső lányt. Megmutatta az utat a mellékhelyiséghez, pontosabban a gyorsétterem hátsó, eldugott részén lévő személyzeti mosdóhoz. A lány 2 óra 26-kor ment be, az afgán férfi rögtön utána belépett a mosdóba, majd belülről becsukta az ajtót.

A felvételen látszik, hogy az étterem egy másik dolgozója felfigyelt a vécéből kiszűrődő zajokra, hallgatózni kezdett, majd még egyszer visszajött hallgatózni.

Az afgán férfi 2 óra 53 perckor lépett ki a mosdóból, őt követte a még öltözködő, a lap szerint megfélemlítettnek tűnő lány.

Az áldozat pár perc múlva már hívta is a rendőrséget.

loading...