Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Meglepő karmáról árulkodik a horoszkópod!

Meglepő karmáról árulkodik a horoszkópod!

A hindu asztrológiában igen fontos szerepet játszik a holdcsomópont, melynek a horoszkópban elfoglalt helyéből számos következtetést vonnak le, de az egyén karmáját is ennek alapján fejtik meg.

 

 

 

 

A holdcsomópont tulajdonképpen a Föld Nap körüli pályájának a metszéspontja, vagyis az a pont, ahol Hold az ekliptikát délről északra, illetve északról délre lépi át. Az előzőt felszálló holdcsomópontnak, az utóbbit leszálló holdcsomópontnak nevezik. A kettő egymással pontosan szemben, 180 fokra helyezkedik el. A felszálló holdcsomópont hatása a Jupiteréhez hasonlítható, vagyis harmonikus, jótékony, támogató. A leszálló holdcsomópont viszont szaturnuszi jelleggel bír, azaz hátráltat, nehezít, visszahúz, bonyolítja az életet. Ha ismered horoszkópod – még ha az nem is percre pontos születési adatra készült –, alább megtudhatod, miként függ össze a jelenlegi inkarnációdban a sorsod és ez előző életed!

Felszálló holdcsomópont a Kos jegyében

Életfeladatod, hogy önálló, felelősségteljes döntéseket hozz. Gyakran kell nemet mondanod, bármilyen nehezedre esik is. Legyél nyílt és bátor, nem úgy, mint előző életedben, amikor nem vállaltad véleményed, folyton csak alkalmazkodtál!

Felszálló holdcsomópont a Bika jegyében

Arra születtél, hogy mások támasza légy, békét, nyugalmat teremts magad körül. Tetteid a jóindulat vezérelje, légy mindenkivel segítőkész. Előző életedben ugyanis önös érdekekből másokat manipuláltál, gyakran visszaéltél hatalmi helyzeteddel.

Felszálló holdcsomópont az Ikrek jegyében

Próbálj egy kicsit önkritikus lenni, ne értékeld túl saját magad, képességeidet! Hallgasd meg a környezeted véleményét, fogadd meg a jó tanácsokat. Ne hozz felelőtlen döntéseket, alkalmazkodj másokhoz! Előző életedben ezt sajnos nem tetted meg.

Felszálló holdcsomópont a Rák jegyében

Energiáid elsősorban családodra, szeretteidre kell fordítanod, ugyanakkor meg kellene találnod az egészséges arányokat a hivatásod és magánéleted között. Ez okozza a legnagyobb gondot, mivel előző életedben a sikerért, a dicsőségért az érzelmeket is feláldoztad.

Felszálló holdcsomópont az Oroszlán jegyében

A legnagyobb gondot a társkeresés jelenti számodra. Néha úgy érzed, hogy összeesküdött a világ ellened, senki sem áll az oldaladon, illetve a pártodon, csak önmagadra számíthatsz. Higgy benne, hogy egyedül is boldogulsz, és nagyszerű dolgokra leszel képes!

Felszálló holdcsomópont a Szűz jegyében

Gyakran szorongsz, félsz oktalanul. Ezt az érzést előző életedből hoztad magaddal, amikor sokszor voltál veszélyben. Most józan ítélőképességre, távolságtartásra van szükséged, és arra, hogy hasznossá tedd magad mások életében is. Próbálj egy kicsit gyakorlatiasabb lenni.

Felszálló holdcsomópont a Mérleg jegyében

Gyakran érzed magad áldozatnak, mártírnak? Nos, ilyenkor a karmád teljesíted. Az sem kizárt, hogy a párkapcsolatod azért nem boldog, mert társad visszahúz, gátol. Vagy csak ez az érzésed. Előző életedben hiányzott belőled minden alázat, meglehetősen önző voltál.

karma horoszkóp

Felszálló holdcsomópont a Skorpió jegyében

Ha le tudsz mondani az anyagi és érzelmi biztonságról, és mersz változtatni, akkor teljesíted jelenlegi életfeladatod. Az álladó változás, fejlődés a lételemed. Előző életedben ugyanis a szokások rabja voltál, birtoklási vágyad túltengett. Igaz, jómódban, harmóniában éltél.

Felszálló holdcsomópont a Nyilas jegyében

Hajlamos vagy arra, hogy mindenbe belekapj, de semmiben sem mélyülsz el igazán. Pedig jelenlegi életfeladatod csak akkor teljesítheted, ha erről leszoksz. Törekedj alapos ismeretekre, kerüld az üres fecsegést. Előző életedben gyakran kerültél mások befolyása alá, most ezt ne hagyd!

Felszálló holdcsomópont a Bak jegyében

Előző életedben kizárólag az érzelmek vezérelték tetteid, csak arra voltál hajlandó, amivel azonosulni tudtál. Most fegyelmezettebbnek, racionálisabbnak kell lenned, felelősségteljes döntéseket kell hoznod. Különösen nagy hangsúlyt kell fektetned kötelességeid teljesítésére.

Felszálló holdcsomópont a Vízöntő jegyében

Ne higgy a hízelgőknek, az önbizalmad tetteiddel alapozd meg! Azzal például, hogy mások érdekeit fontosabbnak tartod, mint a sajátjaid, és képes vagy egy közösségért áldozatot hozni. Az előző életedből hozott felsőbbrendűségi tudatot le kell vetkőznöd.

Felszálló holdcsomópont a Halak jegyében

Könnyen – sokszor apróságok miatt is – elveszted lelki egyensúlyod. A számításaid nem igazán jönnek be, és a bajban is jobbára magadra maradsz. Ne törődj ezzel, hiszen az a feladatod, hogy ismereteid folyamatosan bővítsd, spirituálisan fejlődj, megismerkedj az ezoterikus tanokkal!

Forrás

loading...