Kezdőlap AKTUÁLIS Meghallják az anyjukat énekelni… ha meglátod hogy reagálnak a 8 hónapos ikrek,...

Meghallják az anyjukat énekelni… ha meglátod hogy reagálnak a 8 hónapos ikrek, elakad a lélegzeted!

Az ősz beköszöntével sokkal több időt töltünk a lakásban, begubózva egy puha pokróc alá. Olvassunk, szórakozzunk töltődjünk fel pozitív dolgokkal, pihenjünk, majd készüljünk megújult erővel az új tavaszra.

Minél több, számunkra kellemes dolgot csinálunk, annál jobban fogjuk érezni magunk a bőrünkben.

Van, aki egy jó könyvvel, mások pedig cuki videóval töltekeznek. Az utóbbi tábor gyarapítóinak ajánljuk az alábbi nagyon aranyos videót.

Tudományosan bizonyított tény, hogy a 14.ik hetét betöltött magzat, teljes összhangban van az anyával. Bármit tesz, gondol, cselekszik az anya, hatással lesz a gyerek későbbi életére.

Ha folyton aggódik, idegeskedik, feszült, vajon milyen lesz a gyerek élete? Ha vidám, mosolygós, energiával teli, akkor egy pozitívabb lelkületű gyereknek ad élete.

Az alábbi videóban láthatjuk, milyen reakciót vált ki az ikrekből az a dal, amit édesanyjuk még magzat korukban is sokat énekelt.

Látszik rajtuk, hogy ismerős számukra ez a dal, nagyon szeretik, és valósággal rajonganak érte. Bár a lányok még nem tudnak járni, de már teljesen profin mozognak a BBC csatornán sugárzott “EastEnders” közismert dalára.

Egy ilyen vidám anyukával csupa móka és kacagás az élet!

 

loading...