Kezdőlap AKTUÁLIS Megbolondult az időjárásunk, ilyen lesz a következő hét – Ezt ígérik a...

Megbolondult az időjárásunk, ilyen lesz a következő hét – Ezt ígérik a meteorológusok!

Még kitart a vénasszonyok nyara! Már az ősz felén is túl vagyunk, de lehűléstől még mindig nem kell tartani.

Nem kell aggódnunk, még egy darabig marad a kellemes őszies meleg idő az előrejelzések szerint. Jövőhét első felében végig húsz fok fölött marad a hőmérséklet, persze napról napra csökken majd egy keveset.

Hétfőn előreláthatólag egy ragyogó októberi napsütésre számíthatunk. A reggeli órákban tűnik csak fel majd néhol egy kevés fátyolfelhőzet. A melegfronti hatásnak köszönhetően pedig a napi átlagos hőmérséklet 22 és 27 fok közé tehető majd.

Kedden reggel az északi és a dunántúli tájakon némi köd fog képződni, ami a nap folyamán fokozatosan fog felosztani. A nap nagy részében továbbra is sütni fog a nap. A várható napi hőmérséklet 25 fok körül fog alakulni.

Október 23-án Nemzeti ünnepünkön reggelén sokfelé párás lesz a levegő, több helyen sűrű köd fog kialakulni. Napközben is felhős időre van kilátás, ami miatt nehezen fog feloszlani a köd. Esőtől azonban továbbra sem kell tartanunk. Délután 24°C valószínű, de a felhős tájakon ismét hidegebb idő lesz.

Csütörtöktől vasárnapig fokozatosan fog elkezdeni a hőmérséklet csökkenni, igaz egyelőre csak néhány fokkal kezdve. Valamint továbbra is száraz időjárást fogunk kapni sok napsütéssel.

loading...