Kezdőlap AKTUÁLIS Már tíz évvel a halála előtt megjósolta Somló Tamás, hogy el fog...

Már tíz évvel a halála előtt megjósolta Somló Tamás, hogy el fog menni!

MEGOSZTÁS

Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér 24 év után veszítette el azt, aki a legfontosabb volt számára. Azt aki elment sosem lehet elfelejteni!

“”Azt gondolom, hogy Tamás elvesztése már kellőképpen a helyére került bennem, bennünk, de természetesen mindig egy hiány marad. A gyász sosem múlik, csak az élet körbenövi. Őt nem szabad, és nem is lehet elfelejteni”-mondta a Borsnak Somló Tamás özvegye.

“Tomi emlékei között éljük a mindennapjainkat a kislányunkkal, Lilivel, és ezen nem is szeretnénk változtatni.

Noha a személyes tárgyait bedobozoltuk, vagy a rokonokra hagytuk, így is rá és az együtt eltöltött huszonnégy évünkre emlékeztet a házunk minden egyes szeglete. Tizenhét éves voltam, amikor megismerkedtünk. Gyakorlatilag mellette váltam nővé, tanultam meg az élet nagy dolgait.

Rengeteget beszélgettünk, nevettünk, merthogy ő rendkívül pozitív, jó humorú és okos férfi volt, aki a betegséget is hozzá méltón viselte.

Sosem volt ingerült, végig nagyon erős volt annak ellenére, hogy az orvosok csak néhány hónapot jósoltak neki. Ehhez képest a betegsége diagnosztizálása után még négy és fél évig élt teljes életet”-mondta Keszthelyi Gyöngyvér.

Somló Tamás már tíz évvel ezelőtt biztosan érezte, hogy mikor fog meghalni.

“Hatéves lehetett Lili, amikor először azt mondta: akárhogy is lesz, arra kér, tizenhat éves koráig együtt egyengessük a lányunk jövőjét.

Akkor nem tudtam, hogy ezt miért mondja nekem, de nem kérdőjeleztem meg, úgyhogy így is tettünk, együtt neveltük az utolsó pillanatig. Lili ugyanis egy hónappal az édesapja elvesztése után töltötte be a tizenhatot” – mondta, Somló Tamás özvegye, aki most már egyedül neveli az immár tizennyolc éves Lilit. – olvashat a femcafe.hu-n.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

loading...