Kezdőlap AKTUÁLIS Már nincs remény! Rossz hírek jöttek Sas József állapotáról!

Már nincs remény! Rossz hírek jöttek Sas József állapotáról!

Hosszú-hosszú évek óta a szilveszteri éjszakák legnézettebb műsora Sas József és társulata kabaréja. A szarkasztikus humorú, 80 éves előadó pár éve már nem is készített új műsort, de még az ismétlések is százezreket ültettek le a képernyő elé.

Januári agyvérzése után természetes volt, hogy idén sem lesz új műsor, ám mivel már hazamehetett és otthon folyik a rehabilitációja, sokan reménykedtek. Maga is úgy nyilatkozott korábban, még a kórházban, hogy ő bizony színpadra áll az év utolsó napján. Felesége, Zsuzsa szerint ez azonban még csak hiú ábránd, most más dolgokra kell koncentrálniuk, mint a munka.

„Józsi minden évben nyáron tervezte meg a következő évadot, de nem véletlen az sem, hogy rosszul lett – kezdte a Borsnak Zsuzsa. – Elmúlt már 80, de be kell látni, ez nem egy nyugdíjas szakma. Rengeteg munkával jár, 10–15 embert kellett koordinálnia, nem csoda, hogy olyan magas volt a vérnyomása állandóan. Most kiegyensúlyozott és a sztrók után a vérnyomása is beállt, jobb gyógyszerkombinációt kap. Sokkal nyugodtabb, hogy nem csinál színházat” – folytatta a feleség, hozzátéve, bár természetesen aggódik uráért és a legjobbat szeretné neki, ha Józsi mégis úgy döntene, hogy szeretne pár hónap múlva színpadra állni, engedné. Zsuzsa szerint ez leghamarabb ta­vasszal lesz lehetséges.

Ez az élete, én már megszoktam, nem venném el tőle

– folytatta Zsuzsa, aki azt is elárulta, Sas igazi „férfi beteg”.

„Hisztis, és a fegyelem sem az erőssége – árulta el urát Zsuzsa. – Mindent azonnal szeretne, de ez most nem az az időszak. Hosszú út még a gyógyulás. Sokszor tü­relmetlenné teszi az állapota. Faltól-falig igazgatónak hívta régen a társulata, de most kényszerítve van a tétlenségre. Nehezen bírja, és a kiszolgáltatottság is megviseli. Van mellette egy diplomás szakápoló fiatalember, aki nagyon sokat segít, gyógytornász is jár hozzá, és természetesen én is a rendelkezésére állok a nap 24 órájában” – mondta Zsuzsa.

Forrás

loading...