Kezdőlap AKTUÁLIS „Hülyének lehet lenni, de ne most!” – Majka keményen beszólt azoknak, akik...

„Hülyének lehet lenni, de ne most!” – Majka keményen beszólt azoknak, akik nem képesek otthon maradni

Majka teljesen fel van háborodva azon, hogy sokan még most sem veszik komolyan a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet. A rapper továbbra is arra buzdítja követőit, hogy mindenki maradjon otthon.

 

“Azzal általában nem lenne baj, hogy némelyik ember hülye, mint a segg.. Azzal sem, hogy van egy csomó olyan fiatal, aki lazán gondolkodik, mert még éretlen. Esetleg egy bármilyen korú, akinek se kutyája, se macskája, és nincs kit féltenie.(magát meg nem szereti) De azt nehezen hiszem el ,hogy egy olyan társadalomban élünk, ahol az emberek képtelenek felfogni, mi történik a világban, pedig a két szemükkel láthatják az interneten. Hülyének lehet lenni… De nem most!!

Ezen a képen a velencei tó látható tegnapelőtt. Van még rajta egy csomó jól szituált, normálisan felöltözött, ember, akikről azt hinnéd megértik, hogy száguld feléjük egy vonat, és el kell ugrani előle, de nem bazdmeg!!!!… nem értik .. Bár lehet nem is kéne ilyen hasonlatokat mondanom, mert elkezdik a képen keresni a mozdonyt.

Csatolok egy másik képet is .. Lehet ez is felesleges, mert aki ezt a másik képet érti, az nem parádézik a tó parton a családdal.

!!!!!!!!!!!!!!!! MARADJ OTTHON !!!!!!!!!!!!!! – olvasható a megosztott fotók mellett.

loading...