Kezdőlap AKTUÁLIS Majka brutális árért talált arcmaszkot a patikában…. Nem szégyellitek magatokat?

Majka brutális árért talált arcmaszkot a patikában…. Nem szégyellitek magatokat?

A felháborodás jogosságát senki nem vitathatja.

Néhány dologért kellett bemennie Majkának a patikába, amikor olyan dologgal találkozott, amire álmában sem gondolt volna. A rapper ugyanis egy doboz arcmaszkot is talált, amit véleménye szerint majdhogynem ingyen kellene most adni, ehhez képest viszont horribilis összegért, 38 ezer forintért kínálták a gyógyszertárban.

A zenész nehezen tudta palástolni felháborodását, sőt talán nem is igen akarta. A Facebookon mindenesetre elmondta, mit gondol valójában erről az egészről:

2doboz maszk. Mielőtt elmondanám mennyibe került tessenek megállni és tippelni egyet. Tényleg !!!Bementem venni egy két dolgot a patikába, ahol nagyon kedvesek voltak velem(mint mindig)de sajnos nem olyan jó kedvűen jöttem ki mint szoktam …Elárulom ….38.000ft .. (tehát harmincnyolcezer)Az a maszk ami egyébként nagyjából majdnem ingyen kéne legyen. Nem adtam vissza csak azért ,hogy tudjak egy face posztot csinálni róla, és elmondjam az embereknek, hogy bizony a gyógyszertárak gátlástalan tulajdonosai miből,és hogyan nyerészkednek. Szabadpiac van, de sok dolog megváltozik veszélyhelyzetben. Például az emberek türelme…!!!!Változtatás !!!!Időközben módosítanom kell a poszton,mert teljesen jogosan kiborulnak az amúgy teljesen karitatív módon üzemelő gyógyszertárak tulajdonosai. Szóval legyen az kis,vagy nagykereskedő, nemre ,korra, vallásra,szexuális , beállítottságra tekintet nélkül , patkányság ennyiért adni. Slussz-passz kedves kereskedők !!!!!

loading...