Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mágikus szobanövények, amelyek bőséget hoznak életedbe

Mágikus szobanövények, amelyek bőséget hoznak életedbe

Ha egyre több a kiadásod, ám a bevételed nem gyarapszik megfelelően, akkor bizonyára tudod, hogy valamin változtatni kell.

Nem kell azonnal drasztikus lépésekre gondolni, elég, ha beveted a mágikus pénzvonzó növényeket, melyek pozitív rezgéseikkel segítenek anyagi fellendülésedben. Mutatjuk, melyek ezek.

A szobanövények közül a zöld színű, kerekded és tojás alakú levelek a pénzérmékhez hasonlatosak, ezért a Feng Shui előszeretettel javasolja néhányukat szobanövényként. Ezek az egészséges szobanövények a legnagyobb segítőtársaid. A virágzók közül jellegzetesen a kék, a fehér és a zöld virágúakat érdemes előnyben részesíteni, ugyanis ezek segítenek az energetizálásban – ez persze nem jelenti azt, hogy a rózsaszín virágzó a kukában landoljon. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

Pénzvonzó szobanövének

Majomkenyérfa

noveny1_19000

Pénzvonzó szobanövének

Sokan pénzfának nevezik, mert anyagi gazdagságot hoz, ha szeretettel és rendszeresen gondozzuk. Érdemes 4 darabot nevelni belőle, ha megteheted.

Pénzlevelü pilea

pc3a9nzlevelc5b1-pilea-1

Már a neve is utal arra, hogy valóban pénzt hoz a házhoz, ha a lakás megfelelő helyére teszed.

Filodendron

20101014170426_monstera_deliciosa_filodendron

Pénzvirágnak hívják és az anyagi lehetőségek jobbítására ajánlott. Mivel e növény látványosan és folyamatosan növekszik, remélhető, hogy a gazdagságod is hasonlóképpen alakul. Nagyon sokféle változata létezik (szobai futóka, könnyező pálma), ezért tetszés szerint választhatsz lakásod méretének megfelelően.

Citrom- vagy narancsfa

1380800_462051863912066_1015089932_n

A gazdagság jellegzetes szimbóluma. Feszültségoldó hatással bír és a megújuló frissesség energiája, az újrakezdés képessége árad szét környezetükben. Nagyon ajánlott annak, aki nehéz anyagi helyzetben van.

Pompás kafferliliom

szobanoveny2

Segít kreatívan összehangolni elképzeléseidet a megvalósuló tetteiddel, ráadásul önbizalmat ad anyagi és szakmai téren egyaránt.

Korallvirág

korall_virag_1001368_5963

Az üde zöld színű, kerekded, húsos levelű korallvirág nemcsak a pénzügyeidben segíthet, hanem virágaival az otthonod szépséges dísze is lehet.

Ciklámen

ciklámen

Bizonyára te is megcsodáltad már a virágüzletek kirakataiban a dekoratív, élénk virágú ciklámeneket. Érdemes néhányat beszerezned a otthonodba is ebből a sötétzöld, mintás levelű szobanövényből.

Bambusz

szerencsebambusz.jpg.pagespeed.ce.eiDzD4tK5r

Amit nálunk szerencse bambuszként árulnak, az valójában a trópusi őserdőben élő dracéna fajta (Dracaena sanderana). A szálanként vagy csoportokban árult növény erőt, hatalmat, megbecsülést és szerencsét hoz. Megteremti az öt elem egyensúlyát, mellyel energetizálja otthonodat.

Anyósnyelv (Sansevieria)

sansaveria

Úgy tartják, hogy ez a növény bölcsességet, gazdagságot, boldogságot és sikert hoz az életünkbe. Rendkívül igénytelen, így akkor is remekül érzi magát, ha időnként elfelejted meglocsolni.

Begónia

begonia2

Ennek a növénynek színes és gyönyörű virágai vannak. Lekerekített formái által az anyagi helyzet rendezésében is segíthet.

Fokföldi ibolya

saintpaulia_ionantha9

A fokföldi ibolya szintén lekerekített leveleivel vonzza a pénz chijét.

Forrás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-33236.html?p=19010#kepgaleria

loading...