Kezdőlap AKTUÁLIS Ma 1 éve, hogy meghalt Andy Vajna – “Ugyanúgy fáj, de mostanra...

Ma 1 éve, hogy meghalt Andy Vajna – “Ugyanúgy fáj, de mostanra sikerült elfogadnom”

Egy évvel ezelőtt hunyt el az egykori filmmogul, Andy Vajna. A gyászév alatt nem telt egy úgy idő, hogy Tímeának ne jutott volna eszébe szeretett férje , így vasárnap, az évfordulón családjával együtt emlékezett meg Andy Vajnáról.

Vajna Tímea egy hatalmas, rózsákból kirakott szív alakú koszorút helyezett a sírhelyre, majd mécseseket és szivarokat is gyújtottak az elhunyt tiszteletére, utóbbit a koszorúba tűzték végül. A Fiumei úti sírkertbe bő egy órát töltöttek, megemlékezve a világhírű producerről – számolt be a Bors oldala, ahol képeken is megtekinthető a gyönyörű koszorú.

„Olyan mintha két hete történt volna, és ugyanúgy fáj, de mostanra sikerült elfogadnom és megpróbálom elengedni, azonban nincs olyan nap vagy pillanat, hogy ne gondolnék Andyre, annyira hiányzik. Sokszor jelen időben, többes számban beszélek róla, igen. Ha a szívedben van valaki, mindig veled lesz és sokszor hallom a szavait vagy érzem, hogy vigyáz rám” – árulta el 36 éves özvegy a lapnak.

Nem először állította Tímea, hogy még mindig érzi az elhunyt Andy Vajna jelenlétét, aki a túlvilágról figyeli és vigyázz rá. Nemrég erről bizonyosságot is nyert, miután felkeresett egy médiumot.

„Most voltam a napokban egy médiumnál. Nagyon féltem tőle, de akármennyire is hihetetlen, sikerült beszélnem Andyvel. Mondtam, hogy azonosítsa magát és olyan kérdéseket tettem fel, és olyan egyértelmű dolgokat mondott, és azokat a szavakat, mondatokat használva, amiket csak ketten tudhatunk, és amiket szokott. Biztos, hogy van a halálon túl egy másik dimenzió és a lélek tovább él” – mondta Vajna Tímea, akinek legfőbb célja lett, hogy Amerikába költözzön és maga is producerként és forgatókönyv-fejlesztőként dolgozzon, valamint szeretné a tengerentúlon is népszerűsíteni a magyar filmipart. Tervei azonban még folyamatban vannak, házat nem sikerült találnia, egyelőre egy bérelt kis lakásban él, és a filmes karrierje is várat magára, ugyanis csak az ügyvédekkel és a céges ügyek elrendezéssel foglalkozott.

Forrás

loading...