Kezdőlap AKTUÁLIS Ma­gán­életi dráma, vi­ha­ros vá­lá­sá­ról val­lott Ördög Nóra!

Ma­gán­életi dráma, vi­ha­ros vá­lá­sá­ról val­lott Ördög Nóra!

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál az első olyan sztárpár, akik utazó vlogjuk és rádiócsatornájuk, a Nánásiék segítségével betekintést engednek magánéletük egyes pillanataiba.

A Nánásiék első adásában a párkapcsolatuk volt a téma. Ugyanis a rajongói a házaspár szűnni nem akaró szerelmének titkáról érdeklődtek a legtöbbet.

“Van egy különleges bájital, amit mindig belekeverek Nóri piájába – kezdte nevetve Nánási, akitől Ördög Nóri vette át a szót.-írja a  ripost.hu

“Én előtte nem gondoltam, hogy ilyen létezik, hogy „szerelem első látásra (…) A nulladik pillanattól kezdve egy olyan szintű erős bizonyossággal, ami hál’ Istennek a mai napig tart. (…) Tehát bármilyen helyzet, probléma adódik az életünkben, azt tuti biztos, hogy meg fogjuk tudni oldani, mert ha mi nem tudjuk megoldani, akkor nincs olyan páros, aki ezt meg tudja oldani rajtunk kívül” – fejtegette Nóra, aki azt is elárulta, az ő kapcsolatuk sem indult éppen zökkenőmentesen. Például, amikor egymásba szerettek, még mindketten házasok voltak.

“Már-már viharos gyorsasággal mondtuk ki az ítéletet: igen, ez az, ez egy életre szól és mi együtt leszünk és rúgtuk fel a korábbi életünket. (…) Felhívtam anyukámat, hogy „anya, az a helyzet, hogy válok, de semmi baj, nagyon szerelmes vagyok, minden oké, megtaláltam az igazit, úgy hívják, hogy Nánási Pál”. Anyukám letette a telefont, beírta a gugliba, hogy ki az a Nánási Pál és visszahívott elsápadva, hogy de kislányom, ez az ember nős. Nyilván mindkettőnknek volt az életében egy első fejezet, amit le kellett zárni.

Ahogy én eljöttem az előző otthonomból, egy napot csöveztünk az öcsém lakásában és a következő nap már az albérletben laktunk, mert villámgyorsan kivettünk egy lakást

– emlékezett vissza Nóra, aki nagyon megnyugodott, amikor végül a szülei is áldásukat adták kapcsolatukra. Pál édesapja szintén nem örült fia válásának, de végül ő is belátta, hogy fiát és szerelmét egymásnak teremtették.

Forrás

loading...