Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Levegő-diéta- a legújabb őrület

Levegő-diéta- a legújabb őrület

A módszert egy japán fitnesz edző dolgozta ki, Miki Ryosuke. Állítása szerint a gyakorlatok rendszeres és helyes végzésével egy héten akár 5 kg-tól is meglehet szabadulni, feltéve ha nem él az illető teljesen egészségtelen étrenden.

 

 A a technika hatásossága azzal magyarázható, hogy a módszer végzése közben a levegő több mennyiségű oxigént vesz fel, melynek felhasználásával sokkal jobban és könnyebben ég el a zsír, emellett jót tesz a testnek, léleknek egyaránt, hiszen a szervekre is jó hatással van és az idegrendszerre is stresszoldó, harmonizáló hatással bír.

A levegő diéta két egyszerű gyakorlatból áll. Első körben állj egyenesen, az egyik lábad helyezd a tested elé, értelemszerűen kerüljön a testsúly a hátsó lábra, majd feszítsd meg a feneked. Enyhén dőlj hátra lélegezz be egyet 3 másodpercen át, közben a karoddal végezz a tested előtt, nagy körzéseket lassan. Kilégzésnél is tartsd meg a pozíciót, lassan fújd ki a levegőt 7 másodpercen át és közben feszítsd meg az összes izmodat.

A második gyakorlat még egyszerűbb. Állj egyenesen és feszítsd meg a feneked. Az egyik kezed helyezd a hasadra, a másikat pedig hátul a fenék felső részére. Lélegezz be lassan, 3 másodpercen át, majd ugyanígy fújd ki lassan a levegőt 7 másodpercen át. A gyakorlatokat naponta érdemes naponta 2-5 percig végezni, emellett sok vizet fogyasztani.
forrás:hir.ma
loading...