Kezdőlap AKTUÁLIS Öngyilkos lett a bedrogozott baba védőnője

Öngyilkos lett a bedrogozott baba védőnője

Alig estek túl az első nagy megrázkódtatáson a csongrádiak a bedrogozott 5 hónapos Melodi halála kapcsán, máris újabb helybélit gyászol a település.

 

A kislány védőnője, a köztiszteletben álló családanya, V. M. ugyanis pár napja önkezével vetett véget életének – mindössze napokkal azután, hogy kiderült, kábítószer miatt halt meg a baba. Hogy van-e összefüggés a két dráma között, egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, hogy az asszony többször járt a családnál, és a helyiek úgy tudják, hogy a napokban hallgatta volna meg a rendőrség a tragédia kapcsán.

Csongrádon mindenki elismeréssel beszélt a védőnőről, akit sokan kiváló és rendkívül lelkiismeretes szakembernek tartottak.

A helyiek azt mondták róla: az asszony a munkája megszállottja volt, és minden gyerekre úgy vigyázott, mint saját, már fiatal felnőtt fiára.

A városban a nő tragédiáját hallva mindenki csak találgat, hogy vajon miért dobja el magától az életet egy sikeres és megbecsült ember, akiről mindenki kizárólag a legjobbat mondja?

Sokak szerint amellett, hogy családi gondok állhattak a háttérben, M. lelkileg nem tudta feldolgozni kis pártfogoltja, Melodi halálát.

– A világ legcsodálatosabb embere volt, családtagként szerettük – mondta lapunknak a kis Melodi nagymamája. – Rendszeresen járt hozzánk, és örömmel állapította meg, hogy a kislány nagyon szépen fejlődik. Az utóbbi időben azonban többször is beszéltem vele arról, hogy a picinek talán jobb dolga lenne nevelőszülőknél, mert a lányom drogproblémái egyre súlyosbodnak, és ez hatással lehet a gyereknevelésre is. Meg is állapodtunk abban, hogy a lányom kap még egy utolsó esélyt, hogy leszokjon, hiszen a kábítószer-függőségét leszámítva rajongásig szerette a gyermekét – sírta el magát a gyászoló nagymama.

Mint arról már beszámoltunk, a kislány egy szegedi panzióban halt meg. Anyja és annak élettársa vitték oda és eddig tisztázatlan körülmények között drogot adtak be neki, amibe a kislány belehalt. A kicsi anyja jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Megkerestük a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy valóban beidézték-e a védőnőt meghallgatásra a januári gyerektragédia kapcsán, de azt a választ kaptuk, hogy folyamatban lévő ügyben nem adhatnak tájékoztatást.

Cracket fogyasztott az anya

A nagymama szerint lánya cracket fogyasztott. Ez az egyik legerősebb drogfajta. A kábítószeresek a szert felhevítik és belélegzik. Onnan kapta a nevét, hogy hevítés közben roppanó, pattogó hangot ad ki.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre va szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.

loading...