Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Lenyűgöző mire képes a hajjal és a bőrrel egy kis szén!

Lenyűgöző mire képes a hajjal és a bőrrel egy kis szén!

Aki megismerkedik az aktív szénnel, és megfelelően alkalmazza, megtudhatja, hogy, mi a lendületes, egészséges élet, a gyönyörű haj, és bőr titka.  Az aktív szén, nem az, amit grillezéshez is használunk. Menjünk be egy gyógyszertárba, és ott megvásárolhatjuk az egészségünk őrét, az aktív szenet.

 

 

 

 

A szén hatékonyan távolítja el, vagyis szívja magában a szervezetben felgyűlt méreganyagokat, így segítségével sokkal szebb és ápoltabb lesz, a hajunk, bőrünk, sőt, még a fogaink is fehérebbek lesznek.

1. Pórustisztító

A nap folyamán a bőrünk feltelik méreganyagokkal, ezért alkalmazzunk a megtisztítására szén-pakolást. Lehámlasztja az elhalt hámsejteket, megszabadít a zsírosodástól és szennyeződésektől, egészségesen fénylővé varázsolja a bőrt.

2. Zsírosodás ellen

Hetente egyszer vagy kétszer alkalmazzunk szénből készült arcmaszkot. Ez segít a bőr egyensúlyának fenntartásában. Ha száraz a bőrünk, ne próbáljuk ki, mivel ez csak szárítani fogja még jobban.

3. Aknék kezelésére

Ha nem akarjuk az egész arcot bekenni szénnel, akkor csak konkrétan a problémás területre alkalmazzuk. Rövid időn belül elmúlnak a pattanások, és bőrünk egészségessé változik.

4. Mélytisztító

A vegyi anyagok a bőr legmélyebb rétegeiig hatolnak be. A szén ebben is segítségünkre lehet, hiszen a belőle készült pattanás hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is. Ne használjuk napi szinten, hiszen akkor a bőr elveszíti a természetes, és szükséges zsírtartalmát.

page

5. Csípésre, horzsolásra, duzzanatra

A szén kiváló gyulladásgátló, és a csípések, harapások méreganyagait is magába szívja. Hintsük be egy kevés szénporral a darázs, vagy szúnyog csípést, így sokkal hamarabb elmúlik, nem fog viszketni, és bőrirritáció sem keletkezik. Segítségével azt is elkerülhetjük, hogy a vágások, horzsolások begyulladjanak.

6. Hajápoló

A hajban, fejbőrben levő méreganyagok, lerakódások gyakran okoznak zsírosodást, vagy korpásodást. Szerezzünk be olyan száraz sampont, mely szenet tartalmaz. Ha nem találunk, akkor fogjunk egy széntablettát, zúzzuk porrá, majd keverjük a samponunkhoz hajmosáshoz.

7. Tartást ad a hajnak

Ha sikeresen eltávolítottuk a felületi szennyeződést, a haj sokkal erőteljesebb lesz, többé már nem fog lelapulni.

8. Korpásodás, zsírosodás ellen

Hajmosáshoz használjunk szenet rendszeresen, így rövid időn belül megszabadulhatunk a korpásodástól, és a gyakori zsírosodás sem fog többé problémát okozni.

Szerző: tudasfaja.com

loading...