Kezdőlap EZOTÉRIA Lelepleztük a férfiakat: erről árulkodik a lábujjaik mérete!

Lelepleztük a férfiakat: erről árulkodik a lábujjaik mérete!

Sok nő bármit megadna azért, ha egyes férfiakhoz járna valamilyen “használati utasítás” és sokszor azok a bizonyos érthetetlen viselkedések és dolgok értelmet nyernének.

Nos, hölgyeim, íme a régóta várt titok, amihez elegendő csak megnézni a férfi lábujját és mindent megtudhatunk róluk!

1. láb

Ha ilyen férfivel van dolgod, akkor ő igen kreatív, mindig tele van jobbnál-jobb ötletekkel és a leglehetetlenebb helyzetekben is kitalálja a megoldást. Bizonyos helyzetekben, mikor nem bízik önmagában, félbe hagyja a teendőit, nem fejezi be, amit elkezdett.

2. láb

Ha a férfi lábujjai erre a képre hasonlítanak, akkor ő egy energia dús személy, akiben nagy kreativitás lakozik. Negatívum az, hogy nem mindig bízhatunk bennük.

3. láb

Ez a férfi egy született vezér egyéniség, akinek a karrier és a siker a fő célja az életben. Problémát az okozhat, hogy perfekcionisták, ezért sokszor elhanyagolják szeretteiket.

4. láb

Ezek a férfiak család centrikusak, remekül képesek odafigyelni párjukra, meghallgatják szeretteiket, és könnyen barátkoznak. Gyakran sok lelki terhet cipelnek magukkal, ami szenvedést is okoz az életükben.

5. láb

Ambiciózusak, de felelőtlenek az ilyen lábujjú férfiak. Pozitívum, hogy nagyon sokat lehet velük nevetni, de olykor nagyon naivak.

Szerző: tudasfaja. com

loading...