Kezdőlap AKTUÁLIS Lebuktak: egymásba szerettek az X-Faktor mentorai?

Lebuktak: egymásba szerettek az X-Faktor mentorai?

Nyilvános helyen fotózták le Dallos Bogit és Puskás Petit.

 

Márciusban robbant a hír, hogy Puskás Peti és Eke Angéla 5 év együttlét után szakítottak. Alig pár héttel később Dallos Bogi is bejelentette, hogy néhány hónappal korábban véget ért a kapcsolata a barátjával. Bogi korábban azt nyilatkozta, közös megegyezéssel döntöttek úgy, hogy Ádámmal – akivel egy ideig együtt is dolgozott – külön utakon folytatják.

Azt is hozzátette, nem szereti keverni a magánéletet és a munkát. Úgy tűnik azonban, ismét egy kolléga rabolhatta el a szívét, az X-Faktor mentorát ugyanis Puskás Petivel látta a napokban egy belvárosi étteremben a  Star magazin egyik olvasója, akinek állítása szerint Bogi és Peti végig ölelkezve ültek egymás mellett, és elmondása szerint egy forró csók is elcsattant közöttük.

 

„Két asztallal odébb ültem az étteremben, és tisztán hallottam, amint szerelmemnek szólítják egymást. Látszólag nem zavarta őket, hogy az egész étterem őket figyeli, nem sokkal később ugyanis már összeölelkezve ültek és egy csók is elcsattant közöttük” – mondta a lapnak a vendéglátóhely egyik vendége, aki fotókat is küldött a mentorokról.

loading...