Kezdőlap AKTUÁLIS L.L. Junior megrendítő vallomása: így történt valójában a baleset!

L.L. Junior megrendítő vallomása: így történt valójában a baleset!

Junior a Tényeknek exkluzív interjúban mesélt arról, hogyan élte meg a pokoli időszakot.

– Dávidka mosolygott, tele volt boldogsággal, szeretettel. Ha egy percig megharagudott valakire, vagy megsértődött, krokodilkönnyeket hullajtva elbújt, ám egy perc múlva már önfeledten úszott újra a boldogságban – kezdte könnyeivel küzdve Junior.

A zenész visszaemlékezett a tragikus szombati napra, amikor a kisfiát elgázolták. Volt párja, Csilla és Dávidka a zebránál álltak, amikor a piros jelzés ellenére a kisfiú a bátyja, Lacika (6) után szaladt, ekkor ütötte el őt egy szabályosan közlekedő autós. Juniort telefonon értesítették.

– Hívtam az anyukáját, aki sikítozott, így nem értettem semmit, amit mondott. Tudtam, hogy nagyon nagy a baj. Visszahívtam a barátnőjét, megkértem, hogy vigyék arrébb Lacikát, ne lássa ezt. 260 kilométerre, egy nagyvárosban voltam a fesztiválon, ahonnan azonnal elindultunk Budapestre – emlékezett vissza a Tényeknek adott interjújában a zenész, akit annyira felzaklatott a tehetetlenség, hogy elájult az autóban.

– Könyörögtem. Zokogva imádkoztam az autóban, miközben jöttünk fel, hogy ugye nem, ugye nem megy el Dávid? Könyörögtem a jóistennek, hogy ne vegye el! Hibáztattam mindenkit. Feldúlt voltam. El is ájultam. Fellocsoltak vízzel. (…) Okoltam magamat is, hogy nem voltam ott. Okoltam mindenkit – vallott az érzéseiről Junior, akinek nagyobbik fia, Lacika folyamatosan kérdezte, hol van a testvére. A gyászoló apukára hárult a feladat, hogy elmondja neki.

– Azt mondtam, Dávidka lelke ugyanolyan, mint a szél, hogy nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne. Először tagadta és dühös volt az autóra. Azt mondta, „csúnya autó, szemét autó”, mérges volt. Ő látta az egészet. El is mondta nekem, hogy mi hogy volt. Hogy repült el a kis kulacsa az öccsének. Mindent elmondott – sírta el magát Junior.

Forrás

loading...