Kezdőlap AKTUÁLIS Közleményt adott ki a TV2: A gyászoló Gabriela Spanic döntött, folytatja-e a...

Közleményt adott ki a TV2: A gyászoló Gabriela Spanic döntött, folytatja-e a versenyt!

Gabriela Spanic menedzsmentje közleményben tudatta: a világsztár Budapesten marad, folytatja a Dancing with the Stars műsorát.

 

Mint beszámoltunk a szomorú hírről, Gabriela Spanic, a dél-amerikai telenovellasztár Budapesten, a Dancing with the Stars második élő show-jának vége után tudta meg, meghalt imádott anyukája, Norma Utrera.

Norma évek óta küzdött a rákkal, és ugyan a közelmúltban, kemoterápiás kezelése után egy rövid időre felcsillant a remény, néhány napja romlásnak indult az állapota.

 Gyermekei, Gabriela, Daniela, Patricia és Antonio, mindenben mellette álltak, ám a világjárvány miatt nem lehettek a Mexikóban élő asszony mellett.

Fájdalmát nem enyhíti az sem, hogy nem tudott ott lenni a temetésén, mert hazájában 24 órán belül sor került a búcsúceremóniára.

Mint megírtuk, Gabriela az élő show előtt videóhívással tudott elbúcsúzni anyukájától, a tragikus hírt pedig egy órával az élő show után tudta meg.

Nem csoda, hogy bezárkózott a gyászoló színésznő, az is kétséges lehetett, hogy a színésznő folytatja-e a TV-n futó táncversenyt, a családi tragédia után.

Hétfő este azonban Spanic menedzsmentje egy spanyol nyelvű hivatalos közleményben tudatta: Spanic Budapesten marad és folytatja a Dancing with the Starst.

loading...