Kezdőlap EGÉSZSÉG Könnyen megszabadulhatsz a lábgombától, ha bekened ezekkel a természetes szerekkel

Könnyen megszabadulhatsz a lábgombától, ha bekened ezekkel a természetes szerekkel

Ha a nap nagyobb részében zárt cipőt hordunk, a láb beizzad és a gombásodás kockázata lép fel. Tegyünk ellene idejében, mielőtt túl késő lenne már megszabadulni a makacs problémától. Mutatunk két nagyon egyszerű megoldást.

 

 

 

 

 

Szinte hihetetlen, de ma már a lábgomba igazi népbetegségnek számít, egyes adatok szerint a mérsékelt övben a városlakók 70%-a szenved tőle. Nem szabad elhanyagolni, mert egyéb betegségek (visszér, ekcéma, stb.) kiinduló forrása is lehet. Akik nem veszik komolyan a lábgombát, azok a családjukat és a közvetlen környezetüket is veszélybe sodorhatják.

1442578415a797cd0f

Szükségünk lesz egy kevés natúr joghurtra és szódabikarbónára.

  1. A szódabikarbónát keverjük el egy kevés vízzel, majd a pépes masszával alaposan kenjük be a fertőzött felületet. Húzzunk fel egy pamut zoknit, semmiképp se nylont. Naponta többször mossuk le, és cseréljük ki a szódabikarbónás pakolást.

  2. A joghurt olyan hasznos baktérium készlettel rendelkezik, mely segítségével könnyedén megszabadulhatunk a lábgombától. Kenjük be vastagon natúr joghurttal a lábat, hagyjuk rajta, míg megszárad, majd mossuk le. Esténként önthetünk egy kevés joghurtot egy tálba, és abban áztassuk a lábat.

Szerző: tudasfaja.com

loading...