Kezdőlap AKTUÁLIS Kitálalt Meghan Markle egykori barátnője! Lerántotta a leplet a hercegnőről!

Kitálalt Meghan Markle egykori barátnője! Lerántotta a leplet a hercegnőről!

A 38 éves egykori színésznő május 6-án hozta világra első közös gyermekét Harry herceggel és nemrégiben tért vissza a szülési szabadságról, hogy eleget tegyen hivatalos kötelezettségeinek.

Azonban az első napok nem teltek túl vidáman, hiszen a Daily Mail lehozott egy interjút, melyben régi barátnője, Lizzie Cundy mesélt Meghanről. Egészen pontosan arról a Meghanről, akit ő ismert, mielőtt az hercegné lett. És szavai bizony alaposan megdöbbentették a világot!

– Mi akkor voltunk barátnők, mikor még nem volt ismert sztár – kezdte a történetet Lizzie. – Sőt, igazából senki sem ismerte a nevét, annyira kezdő színésznő volt. Emlékszem, sokat buliztunk és sokat ittunk együtt, Meghan mindkettőt nagyon szerette. Alapvetően egy nagyon vidám lány volt, aki sokat nevetett, és a barátságos személyisége sokakat elvarázsolt.

De már akkor is arról álmodozott, hogy egy gazdag és híres angol férfi felesége legyen. Azt viszont, hogy magát Harry herceget horgássza ki magának… még én sem gondoltam volna! Mióta elérte a célját, Meghan teljesen megváltozott, hideg lett és számító. Egy igazi kígyó, aki bármire képes, hogy elérje, amit akar. Szerintem akár a királyi családon is képes lesz átgázolni, hogy megvalósítsa elképzeléseit.

Nem tartom kizártnak, hogy azt vette a fejébe, ő lesz a második Diana hercegnő… – vélte az egykori barátnő. Ami nem teljesen alaptalan, hisz az egykori színésznő a királyi család történetében páratlan módon egy teljes hollywoodi stábot szerződtetett, akiknek az a dolguk, hogy az arculatát építsék a nyilvánosság felé.

Forrás

loading...