Kezdőlap AKTUÁLIS Kitálalt egy ismerős: emellett a férfi mellett vigasztalódik majd Suzy!

Kitálalt egy ismerős: emellett a férfi mellett vigasztalódik majd Suzy!

Derült égből villámcsapásként jött néhány hete a hír: válik a mulatós sztárpár, Jolly és Suzy. Az első sokk után jött az újabb dráma: Jolly már új párra is talált, miközben Suzy még mindig őt siratja.

Az énekesnő fájdalmát tovább erősíti, hogy immár egyedülálló anyaként kell helytállnia, miközben folyamatos támadásnak van kitéve. A Star magazinnak az énekesnő egyik barátnője árulta el, mennyire összeroppant a történtek után, és milyen mélyponton van:

„Nagyon maga alatt van. Egyedül maradt a kislányával, csak a szüleire tud támaszkodni ebben a nehéz helyzetben – ők tartják benne a lelket. Rendkívül megviseli a sok mocskolódás, amit szinte nap mint nap el kell viselnie – kezdi a bennfentes, aki azt is elárulta, hogy Suzy az elmúlt hetekben próbált kikapcsolódni, szabadságra menni, de még ezt sem hagyták neki: lépten-nyomon megalázzák, lejáratják, holott ő semmi rosszat nem tett ellenük. Ráadásul a kis Suzy ősszel iskolába megy, és ismert szülők gyermekeként ki tudja, mi vár rá.

A lap megkereste Suzyt is, aki nem kívánt nyilatkozni, de annyit elmondott, hogy szeretne mielőbb továbblépni, és lezárni a múltat.

Ez azonban nem lesz olyan egyszerű, mondja a lapnak Gazsi Gizella a sztárok közkedvelt jósnője, aki úgy látja, azon ment tönkre a sztárpár kapcsolata, hogy nem tudtak leülni és megbeszélni a problémákat. „Suzy azt érezte, Jolly már nem szereti őt annyira, hogy meg tudják oldani a gondjaikat. Lelkileg mélyponton van: még érez valamit a férfi iránt, de jobban megviseli, hogy becsapták. Lejáratták. Nincs túl a szakításon, de jönni fog egy férfi, aki szerencsét hoz majd neki. Ezzel az emberrel csak akkor élhet boldogan, ha túlteszi magát a lelki válságon, megtanul elengedni, és jól érzi magát a bőrében – mondja a lapnak a jósnő, aki azt tanácsolja, figyeljenek oda a kislányukra. „A gyereknek az a legrosszabb, ha a feje fölött vitatkonak. Suzy retteg! Nem akarja, hogy a gyerek lelke sérüljön a szülők válása miatt.”

loading...