Kezdőlap AKTUÁLIS Kitálalt egy barát Weisz Fanniék szakításáról! Ez történt valójában!

Kitálalt egy barát Weisz Fanniék szakításáról! Ez történt valójában!

Siófok — Szinte minden percét beosztja Weisz Fanni (27), aki egy élménydús nyaraláson próbálja feledni a férjével, Hajmásy Péterrel (32) való szakítás okozta bánatot.

 

Úgy tűnik, a siket szépségkirálynő mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét keserű gondolatairól. Barátnőjével közös nyaralásán halmozzák a programokat, folyamatosan úton vannak, és sorra nézik meg a Balaton-parti látnivalókat.

Siófoktól Csopakig bejárták a magyar tenger környékét, Fanni pedig az Instagram-oldalán sok fotót megosztott, amelyek némelyikén már mosolyogni is lehet látni. 

Még a somogyvámosi Krisna-völgyben is jártak, hiszen Fanninak bizonyára lelki feltöltődésre is szüksége volt, amit egy közeli ismerőse így magyaráz:

– Fanni egészen kiskora óta hitt abban, hogy ha egyszer férjhez megy, az örökre szól majd. Azon a bizonyos augusztusi napon két évvel ezelőtt ő tényleg örök hűséget fogadott Péternek, valóságos csodaként élte meg az esküvőjét, hiszen egész életében erre készült – árulta el lapunknak a jó barát.


– Éppen ezért az, hogy tönkrement a házassága, nemcsak kudarcélmény, hanem nagyon komoly csalódás is, hiszen egy gyermekkora óta dédelgetett álma tört össze.

Valami nagyon bántó dolognak kellett ahhoz történnie, hogy feladja a harcot a házasságáért.

Éppen ezért nem meglepő, hogy jelenleg próbál feltöltődni pozitív élményekkel, kapaszkodókat keres.

– A szakítás komoly veszteség, amellyel egy gyászfolyamat indul el. Ilyenkor az ember tele van vegyes érzésekkel. 

Először is a világban, a párjában és akár magában is csalódott. Tele van kérdésekkel: például, mi lesz ezek után, kellek-e majd másnak, megtalálom-e a helyem? – kezdte a magyarázatot Makai Gábor klinikai szakpszichológus-pszichoterapeuta, aki szerint Fanni jelenlegi viselkedése természetes.

– Megpróbálja feloldani a benne tomboló feszültséget, így a külvilág felé fordul. Igyekszik sok programot szervezni, emberek közé menni, minél több ingert begyűjteni – árulta el a szakember, aki szerint az, hogy Weisz Fanni most nincs egyedül és sorra gyűjti az élményeket a barátnője társaságában, sokat segíthet neki abban, hogy könnyebben élje meg ezt a lelkileg nehéz időszakot.Hajmásy nem cserélte a fotóját

Weisz Fanni elkezdett újra aktív lenni a közösségi oldalán, a 24 óráig fent lévő Instagram-videókban pedig a programjaiba is betekintést enged.

Ezzel szemben a férje, akivel alig több mint egy hete jelentették be, hogy vége a kapcsolatuknak, egyelőre nem ennyire közlékeny.

Hajmásy Péter még a profilképét sem cserélte le: az egykori kosaras még mindig egy boldogságról tanúskodó, Fannival közös fotóval mutatkozik be a saját oldalán.

loading...