Kezdőlap AKTUÁLIS Kitálalt a házasságukról Balázs Klári! Ezekre a titkokra egy rajongó sem számított...

Kitálalt a házasságukról Balázs Klári! Ezekre a titkokra egy rajongó sem számított volna!

Már nagyon sokszor beszélt Balázs Klári és Korda György legendás szerelmükről, találkozásukról és a hosszú udvarlási szakaszról.

Arról, hogy két évig kellett várnia az énekesnek Klárika első csókjára. De van még olyan titok, amit eddig senki nem tudott. A Blikknek meséltek róla:

„Szombathelyen volt előadásunk 1980 nyarán, a vokalistákkal dolgoztam. Addig is próbálkozott Gyuri, időnként beszélgettünk, udvarias volt, nagyon férfias kisugárzással, csakhogy nem akartam szerető lenni. Ám akkor, előadás előtt belenézett a szemembe, megfogta a vállam, azt mondta: Klárika szeretlek, és megcsókolt” – mesélte Balázs Klári, akinek a leánykérésre sem kellett sokat várnia.

Az is kiderült, mit tett velük Szenes Iván, azaz hogyan segítette a pár mielőbbi egymásra találását.

Minden fontos találkozásunknál Szenes Iván slágerét énekelte valamelyikünk, az első csóknál is, így közvetve ő hozott össze minket. Köszönettel tartozunk neki. Nagy izgalommal várjuk, hogy vasárnap este együtt énekelhessük a dalait a kilencedik emlékkoncerten” – tette hozzá Klárika, akinek párja becsüli a tartását, hogy egykor nemet mondott neki, hiszen akkoriban nők százai keresték a kegyeit.

loading...