Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Kínában egy város képe jelent meg az égen! – videó

Kínában egy város képe jelent meg az égen! – videó

A kínai Guangdong tartományban egy helyi lakos vette lencsevégre a rejtélyes várost, jól látható felhőkarcolóival Foshan települése felett.

 

 

 

 

 

A néhány perces látványtól a helyi lakosok besokalltak. Internetes fórumokon egyesek szerint nincs másról szó, mint délibábról. A jelenséget azzal magyarázzák, hogy a fénysugarak pontosan úgy esnek, mint a távoli objektumok kivetített képei.

Léteznek olyan elképzelések is, amely szerint a háttérben maga a Blue Beam projekt állhat, amely éppen tesztelési fázisban van!

Mi az a Blue Beam?

Az amerikaiak kifejlesztenek egy olyan titkos holografikus technológiát, amellyel tesztelni lehet egy adott település felett az ott élők félelmét, illetve azt, hogy miként reagál a lakosság a látványra. Ez történt a kínai Fosham település felett is. Mondhatnánk azt is, hogy a világ egyik rejtett zugában. A hír mégis beteríti az internet világát.

03

Az internet népe közül vannak azért óvatosabbak is, akik azt mondják, hogy csupán egy vortexet lehet látni a párhuzamos univerzumból.

Kézzel fogható válasz a jelenségre egyelőre nincs. Lehet, hogy a népet a televízió egy hoax gyártással riogatja, vagy ha a feltételezés a Blue Beam kapcsán beigazolódnak, akkor nagy a baj!

Az alábbi közvetítést mandarin nyelven hallhatjuk.

Forrás: paranormal

loading...