Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült ki volt Majka titkos szerelme! Sosem találnád ki, hogy ki ő!

Kiderült ki volt Majka titkos szerelme! Sosem találnád ki, hogy ki ő!

Majkát mindenki ismeri, mint ahogyan szerelmi élete sem volt soha titkos a külvilág előtt. Már hosszú évek óta Dundika szerető társa, akitől már 2 gyönyörű kisfia is született.

 

Volt azonban az életében egy színésznő is a szerelmek között, akiről eddig nem sokat tudhattunk.

Nemcsak Kiss Ramónához, más színésznőhöz is gyengéd szálak fűzték Majkát. Egy lesifotó buktatta le a rappert és a szőke bombázó Szorcsik Vikit, miközben épp egy társkereső műsor szünetében csókolóztak.

Majka bár nem akart beszélni a kapcsolatukról, később mégis elárulta, hogy a csinos színésznővel valóban kicsit egymásba gabalyodtak. Mivel Viki mindig is bukott a rossz fiúkra, nem is volt ebben a kapcsolatban semmi meglepő.

A színésznő csak annyit árult el a kapcsolatukról, hogy nem egyéjszakás kaland voltak egymás számára, mindketten egy érzékenyebb időszakukat élték és valahogy összegabalyodtak.Könnyű nyári flörtnek lehetne inkább nevezni kettejük románcát.

“Gratulálok azoknak, akik ennyire ráérnek, hogy titokban fotózgatnak! Egyébként meg elképzelhető, hogy Viki és én vagyunk a képen, hiszen valóban próbálkoztunk egymással.

Kicsit össze is melegedtünk, de végül rájöttünk, hogy nem működünk együtt, így inkább jóban maradtunk mint barátok” – mondta még 2010-ben Majka.

Forrás

loading...