Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült Harry és Meghan második babájának a neme!

Kiderült Harry és Meghan második babájának a neme!

Mióta Meghan és Harry bejelentették, hogy a második gyermeküket várják, egyszerűen alig várjuk, hogy végre kiderüljön: Archie-nak kishúga vagy kisöccse lesz-e.

 

És ezzel persze nem vagyunk egyedül. Szóval képzelheted, mennyire izgatottak lettek a fanok, mikor észrevették, hogy Meghan lazán utalt a kisbaba nemére!

Meg és Harry néhány nemrégiben részt vettek a Spotify Stream eseményén, amire a leendő kétszeres anyuka egy elég érdekes kiegészítőt választott: egy pink zafír gyűrűt, aminek a színét nem feltétlenül indokolta Meghan szettje.

A gyűrű egyébként már csak is figyelemre méltó, mert 1346 dollárba kerül, a zafír 6 karátos, amit egy 100 százalékban újrahasznosított aranyból készült gyűrű és 2 karátos gyémántok vesznek körbe.

Oké, ez nem egy hatalmas bejelentés, de azért nyilván nem véletlenül vett fel Meg pont a terhességének híre után egy rózsaszín gyűrűt. A rajongók szerint pedig Meghan ezzel egyértelműen jelezte, hogy hamarosan egy kislánnyal bővül a royal család!

Meghan és Harry egyébként a lehető legaranyosabb módját választották annak, hogy nyilvánosságra hozzák a második gyermekük érkezését: egészen pontosan 37 év különbséggel, de ugyanazon a napon (méghozzá épp Valentin-napon) jelentették be Meghan várandósságát, mint Diana hercegnő Harryvel való terhességét. A hírt kísérő gyönyörű kismama kép pedig már csak a hab a tortán. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Misan Harriman (@misanharriman) által megosztott bejegyzés

loading...