Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült a nagy titok? Ő lehet Hódi Pamela új szerelme

Kiderült a nagy titok? Ő lehet Hódi Pamela új szerelme

Hódi Pamela /Fo­tó: TV2

Talán most végre kiderült, ki csavarta el Hódi Pamela fejét. Ha igazak a hírek, nem akárki rabolta el Hódi Pamela szívét: a férfi Berki volt focistája.

 

Mint megírtuk, Berki Krisztiánnal való szakítása után Hódi Pamelára ismét rátalált a szerelem egy ismert sportoló személyében. Úgy tűnik, Pamela rendkívül boldog az új kapcsolatban, amely elmondása szerint már 3 hónapja tart.

Berki exe eddig nem sokat árult el a titokzatos férfiről, ám a Bors úgy értesült, hogy Tóth Bence, az NB I-es Mezőkövesd futballistája a szerencsés. Ezt Pamela nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni, de annyit elárult, hogy nagyon jól érzi magát új párja mellett. A 28 éves Tóth Bence egyébként még 2008-ban került a Ferencvároshoz, ahol akkor éppen Berki Krisztián volt a főnöke, mint a klub vezérigazgatója.

– Régóta ismerjük egymást, legalább két éve. Korábban soha nem gondoltuk, hogy több lehet belőle. Neki is volt párkapcsolata, én is a gyermekem apjával éltem, fel se merült, hogy több lehetne ebből. Az utóbbi hónapokban többször kerültünk közös baráti társaságba, ahol nagyon sokat beszélgettünk egymással, és akkor jöttünk rá, hogy több ez, mint barátság – vallotta be Pamela, aki azt is elmondta, miért nem fedi fel szerelme kilétét. – Szeretném őt óvni, nem lételemem, hogy állandóan azt bizonygassam az egész országnak, hogy boldog vagyok. Annyit elárulhatok róla, hogy mindenben igazi társként áll mellettem, minden harcomban és sikeremben ott van és ott is lesz.

loading...