Kezdőlap AKTUÁLIS Ki vagy? – Egy üzenet az összes Nőnek!

Ki vagy? – Egy üzenet az összes Nőnek!

Nézd meg Te is! Ajánljuk mindenkinek, hiszen csodás mondanivalót közvetít! Hihetetlen videó, olyan amely megváltoztathatja az életünket, a hozzáállásunkat a mindennapi dolgokhoz.

Ebben a feje tetejére állt világban mindenki önmagát keresi, és az élet értelmét kutatja. Lassan rájövünk, hogy az élet értelme egyetlen dolog körül forog, ez pedig a szeretet, az öröm, a boldogság. Az ember egész életében azért küzd, azért tesz bármit, mindent, mert elhitte, hogy ha azt megteszi, ha azt eléri, megkapja, akkor boldog lesz, csordultig telik szeretettel.

Nos, a nők a mai korban alaposan elveszítették eredeti énjüket, messze kerültek a boldogságtól. Hiszen napi szinten küzdenek meg a társadalom előítéleteivel, kritikáival. Pedig a boldogság, az öröm, az elégedettség nem más, mint önmagunk szeretete, önmagunk feltétel nélküli elfogadása. Úgy, ahogyan vagyunk. Semmi sincs a fizikai világban, ami boldoggá tehetne egy boldogtalan embert. Boldog csakis az lehet, aki elégedett, legfőképp önmagával.

Elégedettnek lenni azonban nem úgy kell, s úgy nem is lehet, hogy átszabatjuk a túl nagynak hitt orrunkat, befestjük a hajunkat, éhezünk a karcsúságért, satöbbi. Elégedett akkor lesz, kedves Hölgyem, ha elfogadja önmagát úgy, ahogyan van, olyannak, amilyen. Ezt nevezik feltétel nélküli szeretetnek. Az elégedettség érzését semmi sem adhatja egy életre, örökre vissza, kizárólag az a tudat, hogy feltétel nélkül jutunk alkotó elemünkhöz, a feltétel nélküli szeretethez.

Nézze meg az alábbi videót, és érezze át annak minden szavát. Érdemes!

 

 

loading...