Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Kevesen tudják, mire használható ez a két gomb az okostelefonokon. Annyira hasznos...

Kevesen tudják, mire használható ez a két gomb az okostelefonokon. Annyira hasznos hogy naponta használod majd!

Az okostelefonok ma már egyre több, modern funkcióval vannak felszerelve, amelyek tárháza szériáról szériára csak nő.

Ha neked is van okostelefonod, érdemes vetned egy pillantást rá, mivel elárulunk most két olyan hasznos funkciót, amit csak kevesen ismernek. Ha rájössz melyek ezek minden nap használni fogod majd!

Ha zenét hallgatunk, és mindezt hadesettel tesszük, miközben telefonhívást kapunk valakitől, nem kell megszakítanunk a folyamatot. A fülhallgató vezetékén található gombok ugyanis nem csak a hangerő szabályozására és a zeneszámok váltására szolgálnak, hanem hívás fogadására is. Emellett ha túl halk lenne a hangerő beszéd közben, a hangerőszabályzását a gombokkal be is állíthatjuk.

Aq másik ilyen funkció, amit sokan nem ismernek, vagy nem használnak már fent említésre került. Vagyis, ha zenehallgatás közben nem szeretnénk a hangerőt vagy a zeneszámokat mindig a telefonon váltogatni, akkor ne feledkezzünk meg a hadesten lévő gombokról!

A fenti két művelet bár sokak számára nem jelent újdonságot higgyük le, hogy az emberek többsége még sincs ezzel tisztában, vagy soha nem is használja a fülhallgatót.

Szerző:tudasfaja.com

 

loading...