Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Keverd össze ezt a 3 összetevőt és megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrzettől!

Keverd össze ezt a 3 összetevőt és megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrzettől!

A nők esetében zavaró lehet a túl sűrű arcszőrzet, a bajusz, vagy látványos szakáll megjelenése. Sokan gyantázzák, vagy borotválják, azonban ez gyakran még látványosabbá teszi, borostásan nő vissza, és erősebb lesz, mint azelőtt. A dús arcszőrzet nagyon kellemetlen lehet, tegyünk azért, hogy megjelenésünk esztétikus legyen.

Az alábbi házi módszert érdemes kipróbálni, hiszen segítségével könnyedén megszabadulhatunk a zavaró arcszőrzettől. Semmiképp ne borotváljuk, ne tépkedjük, hiszen ettől sokkal sűrűbb lesz, és nagyon csúnya lehet egy borotvás nő látványa is.

Ha valakinek csak világos színű az arcszőrzete, az is zavaró lehet, hiszen, amikor a nap rásüt teljesen láthatóvá válik. Az alábbi módszer segítségével, hatékonyan megszabadulhatunk az arcszőrzettől, és a bőrirritációt is elkerülhetjük. Szerezzük be a hozzávalókat, és keverjük ki ezt a természetes és hatékony maszkot. Szükségünk lesz kókuszolajra, teljes kiőrlésű korpára, lisztre és vízre.

Keverjük el a hozzávalókat, míg egyenletes masszát kapunk, majd kenjük fel az arcszőrzetünkre. A szálak növekedésével ellentétes irányban alkalmazzuk. Hetente kétszer használjuk ezt a természetes keveréket, és egy hónap múlva teljesen megszabadulhatunk a nemkívánatos arcszőrzettől. Már három hét után nagyon jó eredményt érhetünk el, de a tökéletes hatás, csak a második hónap után következik be.

Ajánljuk ismerőseinknek is, hiszen nagyon hatékony, és teljesen természetes összetevőket tartalmaz!

Szerző: tudasfaja.com

loading...