Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Keverd össze ezt a 2 dolgot és edzés nélkül megszabadulhatsz a plusz...

Keverd össze ezt a 2 dolgot és edzés nélkül megszabadulhatsz a plusz kilóktól!

Manapság egyre több ember küzd fölösleges kilókkal, ezek leginkább a has-és deréktájékon rakodnak le. Sokan hiába kezdenek diétázni, a plusz kilók mégis makacsul ragaszkodnak, sehogy sem tudnak megszabadulni tőlük.

Az alábbi, természetes anyagokat tartalmazó keverék azonban nagyon hatékony, rövid időn belül szabadít meg a fölösleges kilóktól.

Egy hihetetlen hatású házilag összeállított krémről van szó. Ha rendszeresen használjuk, rövid idő alatt elérhetjük a kívánt testsúlyunk. A krém nagyon könnyen előállítható, és csupán természetes összetevőket tartalmaz.

Hozzávalók:

  • 2 ½ kámfor tabletta
  • egy tubus átlagos babaolaj

Elkészítés:

Az olajat tegyük egy kisebb tálkába, keverjük el benne a kámfor tablettákat. Majd várjunk két napot. Mielőtt használni kezdenénk, ismét jól kavarjuk össze.

Alkalmazás:

Minden este lefekvés előtt kenjük be ezzel a házi kencével a problémás testrészeinket. Körkörös mozdulatokkal, alaposa masszírozzuk be a bőrünk mélyebb rétegeibe is.

Megjegyzés:

  • ne használjuk ezt a krémet, ha allergiásak vagyunk a kámforra
  • a kezelés ideje alatt fogyasszunk sok vizet, így könnyebben ki tudja izzadni a szervezetünk a méreganyagokat

Ezzel a módszerrel könnyen megszabadulhatunk, a hasi-és deréktájéki zsírrétegtől, de a comb részen is eredményesen használható. Néhány kezelés után már látni fogjuk az eredményt. Annyira hatásos ez a krém, hogy nem fogunk hinni a szemünknek. Ha bevált, ajánljuk ismerőseinknek is.

Szerző: tudasfaja.com

loading...